![]() |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Tamamdır hocam. Allah kolaylık versin. |
Cevap: Editör ALİ70,e ... teşekkürler,zahmetiniz için... |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Rica ederim... :) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Düzenle butonu üyeler için sürelidir. Bu süre içinde düzenleme yapmanız lazım. Editörler buton süresini uzatamazlar. Benzer bur durum olursa ya değiştirilecek yerleri doğrusuyla yetkililere iletin yada düzgün haliyle konunuza cevapla yazın tekrardan biz konuyla değiştiririz. Zülkuf hocam kusura bakmayın ilgilenemedim hakkınızı helal edin. Sorununuz giderilmiş yardım edeceğim birşey olursa yazın lütfen |
Cevap: Editör ALİ70,e ... bi hakkım yok zaten,helal olsun...:) yok ALİ70 ,sağolsun yardımcı oldu...:) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... bir konunun konu sahibi tarafından düzenlenmesi için 60 dk süre vardır. Bu süre az bir süre değildir. Sana ne kadar zaman versek de meshep yazacaksın.kaç yıldır sana bunun mezhep olduğunu öğretemedik ağa :) |
Cevap: Editör ALİ70,e ... Alıntı:
Abi inan senden böyle bi eleştiri alacağımı tahmin ediyordum,hatta biraz daha espirilide bekliyordum,biran editörlere tamam hallettik,bunu silin diyecektim,unuttum... olsun tahminimde yanılmamışım..:)... he tamam mezshep zs diyaloğunu kurdum varmı itirazın..:) |
Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum arkadaşlar..sitemizle ilgili herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa veya yönetimdekiler için bir duyuru istek öneriniz olursa bu başlık altında yazabilirsiniz inş..bu başlık yöneticiler tarafından sürekli takip edilecektir |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü selamun aleykum ben özel mesajı bazı üyelere gönderebilirken bazılarına gönderemiyorum. Sebebinin ne olduğunu merak ediyorum. (Mesela erol 71 adlı üyeye mesaj yollayamadım) |
Cevap: Site İçi Yardımlaşma Bölümü Alıntı:
|
SAAT: 11:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.