Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06Haziran 2011, 00:58   Mesaj No:1

Muhsin Arslan

 Medineweb Yazarı
Muhsin Arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Muhsin Arslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1032
Üyelik T.: 23 Mart 2008
Arkadaşları:1
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Bitlis
Yaş:49
Mesaj: 90
Konular: 61
Beğenildi:67
Beğendi:0
Takdirleri:322
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Hurafelerden Beslenen "Muttakiler!"/Muhsin Arslan

Hurafelerden Beslenen "Muttakiler!"/Muhsin Arslan

Bela'mların elinden,Diğer semavi dinlerin tahriften kurtulmadığı,içi ruhsuz,köksüz,saçmalıklarla doldurulup,nefslerine,şeytani yaşantılarına,paparazimsi,şovmenimsi egolarına,koltuk ve cüzdanlarına meze haline getirip servis etmişlerdir.tevrat,incil,zebur'un hali içler acısı(!).Allah'tan gelen kitap bir tane,ortalıkta gezen yüzlerce tane.

şu an elimizde olan semavi kitapların içeriği "Tahrif,bidat,hurafe,gelenek,rüya,şehvet ve cüzdan." Allah bu kitapların hükmünü kaldırıp,"Allah indinde din islam'dır" tokadı ile bu din benim dinim değil,tarihin çöplüğüne mahkum etmiş,mensuplarını gayri müslim ilan etmiştir.

İslam dini,ve son kitap olan kuranı kerim çağlara,kıyamete kadar meydan okumakta,"tek harfini değiştiremezsiniz koruması" ile korunmuştur.gerek mucizevi yönüyle,gerek çağlar üstü mesajıyla,gerek demode olmayan güncelliğini korumasıyla,dost düşman tüm akıl sahiplerini taacup ve hayretler içerisinde bırakıp,kendisine teslim olmak zorunda bırakmıştır.

Hz ademden günümüze kadar,Bela'mlar hep olmuş ve olacaktır.kuranın korunması ile duvara toslanan bu satılık mahluklar,kuranın tahrifinden ümit kesip,yapay yollarla zihinleri bulandırmaya,hafife almaya,alaya almaya,vucudu yıkan bir virüs gibi içten kemirmeye çalışmışlardır.emellerine ulaşma yolu "hadis uydurma" ve günümüzde "hurafe bidat rahmetli şeyhim dedi'ler" olarak seçmişlerdir.

hadis uydururken,siyasi görüşüne destek için,rakibini alt etmek için,yığınları duygusal atmosfere yığmak için,sisli havada avlanmak için,zalim hukumdara yaranmak için, ve bazen tamamen saf temiz bir niyet ile(!) esfellik yapmış,işkembeden hadis uydurmuşlardır.

uydurulan hadislere bakıldığında,"ben Resulullah mahsulu değilim" diye adeta bangır bangır bağırmaktalar.Tabii ki akıl sahipleri,kuran öğrencileri için geçerlidir bu.

özellikle bazı tasavuf kitaplarında,cemaatlerinde,şeyhlerinde,ekollerinde bu tür hadisler peynir ekmek gibi kullanılmakta,amel edilmekte,insanlara "islam budur" diye dayatılmaktadır.

ve insanlar o kadar robotlaştırılmıştır ki,"her güzel itaatın Allaha itaat olduğunu" sanmış bu yanılgıyla hayatını bitirmişlerdir.kizburavilerin ve bidatçıların tamamen başarısız olduğu söylenemez malesef.

-şu duayı günde şu kadar okuyan herkesin yanına,yetmiş huri konulur.(bu kadar kızı ne yapacaksa artık?)
-şu duayı okusa,günahları çöl kumları kadar olsa afolunur(Allahu ekber!)
-filanca duayı oku hz hamzanın şehadetinin on beş misli senin.(sübhanallah)
-kırmızı bir nar yedikten sonra,iki rekat namaz kıl,bedir şehitlerinin kırk tanesi kadar sevap al(Allah bereket versin)
-kadir gecesinde çocuk yap,çocuğun imam azam olur.(diğer günler torbaya girdi,adama imam azam lazım)
-kadının eli hamurda olsa bile hazır kıtaa olmalı,eşinin vucudu irin olsa hepsini yalasa bile(..).......
vs vs vs vs ......

aslı kaynak olan "kurandan ve sahih sünnetten" beslenmeyen bir zahit er geç sırıtır facialara imza atar ve malesef islama mal edilir.
zahidin hurafe bidat ve dolduruşlara gelerek yaptığı riyazetlerin son noktası,"gurur mikrobu" ile zehirlenmesidir.

el etek öptürmeler,mal yığmalar,şehvet servisleri,bağlılarından kulluk istemeleri,istemiyorum yan cebime fırıldakları,sırdaşlarına beni hacda gördüğünü söyle telkinleri(...)

uydurma hadislerle ve bazı şarlatanlarla amel etmek,bu gurubtaki çoğu insanı helake götürür.sürekli oruç tutmalar,hastalanırcasına namaz kılmalar,sayıklarcasına uzun zikirler,deri kemik kalmalar....tüm bunlar ruh terbiyesi imiş.ruh terbiyesi komaya düşercesine açlık,diz kapakları çürürcesine namaz kılmak ile ikame ediliyor.ruh terbiyesi bedeni zayıflatmakla değil ruhu eğitmekle olacağını bilmesi için kuran ve sahih sünnete bakması gerek.(nerdeee..)

imanı uğruna canlarından vazgeçenleri çok gördük duyduk.ama kendi isim şeref makam ve mevkilerinden vazgeçenler o kadar az ki...hırs,istek,emellerinden vazgeçenler o kadar az ki...

kendi elini öpmedi diye yılların mücahidini kafir ilan edenleride görmedik mi? hata olduğunu bile bile,bi türlü kurtulamadığım "turancılık sevdası" uğruna ırkımdan olmayan üstadımın elini öpmek bana ağır geldi diyenleri görmedik mi ?kendi cemaatinde biraz palazlandıktan sonra,palyaçoluğunu pazara çıkaran diğer bir alimi sübyancılıkla suçlayan alimi görmedik mi ? seninki benden kara misali...

365 gün,faiz,zina,kumar,gıybet,şirke kulluk,günah batağında olan sözüm ona müslüman,üç ayları ,ramazanı ,kandilleri bekle ,temizlenmek için(zilzalın son eyetini okumasan da olur).kadir gecesinde şu duayı oku,hz hamzanın şehitlik sevabının on katı kdv ötv hariç senindir nasılsa.ramazan bayramından sonra ey islam seneye görüşmek üzere bay bay....!

konu konuyu açıyor ve dolayısıyla dağılıyor farkındayım.Yalnış anlaşılmasın,isteiz billah,"oruç tutulmasın,nafile kılınmasın,riyazet yapılmasın demiyorum".
ibadetlerimizi,riyazetlerimizi,nefis terbiyemizi,takvamızı kuranca yapalım diyorum.
Resulullaha iftira atmadan,hurafe bidatlardan temizlenmiş bi şekilde yapalım diyorum.
elindeki tesbihe üfürmeden tükürmeden yap zikrini diyorum.
bozuk plak gibi anlamadan bilmeden hatimleri indireceğine bi kez olsun oku şu meali diyorum.
kıldığın namaz spor olmasın,senin romantizmalarına ilaç,kireçlenmelerine deva diye değil,seni kötülüklerden,gururdan, günahtan,faizden,gıybetten,iftiradan(ankebut 45) korusun diyorum.
günde sünnetlerle beraber kırk kez "iyyake nabudu(yalnız sana kulluk ederim)" okuyorsun,hava civa olmasın diyorum.
insanlara islamı anlatırken kendini,aileni ,çocuklarını,akaribini unutma diyorum.
saf berrak islamı anlatve yaşa,hurafe,bidat uydurmaları "islam diye" anlatma diyorum.De ki: 'Siz Allah'a dininizi mi öğreteceksiniz? (hucurat 16)...duyum,duydum,dedi,söyledi gibi ilimlere itibar etme,belamlara fırsat verme,onların ekmeğine yağ sürme,aç kuranı kendin oku diyorum.
haccda şeytan taşlayıp yurduna döndöğünde alkışlama diyorum.
abid ol ama mücahit de ol.ibadetlerinde muttaki ol ama ırak hapsihanesinde tecavuza uğrayan nur kardeşinide,filistinde gözleri oyulan zehra'nıda kolla diyorum.
rengi,ırkı ne olursa olsun müslümanları kardeş bil(hucurat 10),işine gelmediğinde yan çizme diyorum.
zalim baban bile olsa karşısında dik dur,zalimi koruma,savunma,alkışlama(sen müminsin) diyorum.
dışarıda sevecen,güler yüzlü,naziksin(...).evinde,ailene karşı,çocuklarına karşı da bunu dene diyorum.
islam sadece cismine,takkene,cübbene,sakalına değil,ruhuna da,ahlakına da işlesin.
Ey İman edenler iman ediniz.
saygılar
Muhsin Arslan
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Muhsin Arslan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Ey Filistin sessiz ol Süslümanlar uyuyor! Muhsin Arslan Kara Kartal 4 214 19 Kasım 2023 22:24
Kim Suçlu? /Muhsin Arslan Muhsin Arslan Filistin 6 819 02 Aralık 2021 19:10
Şaşı Bakışlar Şase Yakar Muhsin Arslan Muhsin Arslan 0 783 12 Temmuz 2020 02:11
Korona'nın vaveylası/Muhsin Arslan Muhsin Arslan sadık 2 1078 03 Nisan 2020 04:38
Suçlu Kim? Hırsız mı? Ev Sahibi mi? Muhsin Arslan salih 5 1672 27 Şubat 2018 21:04