Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ağustos 2007, 21:09   Mesaj No:1

Leyl_Işıkları

Avatar Otomotik
Durumu:Leyl_Işıkları isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 88
Üyelik T.: 21 Ağustos 2007
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 4
Konular: 1
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Kız ile erkek arkadaş olamaz...

Kadın Erkek Arkadaşlığı Üzerine!..

Selamun aleykum kardeşlerim

Bismillah essalatu vesselamu ala Rasulillah

Günümüzün en büyük ve en tehlikeli hastalıklarının birinden bahsedeceğim. Bazen okulda bazen okulda bazen otobüste gördüğümüz bir tablo. Birbirine yabancı olan kız ve erkek arasındaki ilişkinin boyutu nedir?

Malumdur ki dehşet verici boyutlara ulaşan ve gitgide vahimleşen bu tablo hiç de içimizi açmıyor siz bir de bu tablonun içinde malzeme olmuşların çığlıklarına kulak verin. Muhakkak yakınlarınızda, tanıdıklarınızdan bazıları bu tabloda bir öğe olmuştur ve siz de neler yaşadığını duymuş yahut dinlemişsinizdir. Masumca başlayan ve herkesin iyi niyetle çıkmış olduğu bu mutluluk yolu!! Karanlık ve kabuslarla mündemiç bir bataklığa dönüşmekte çoğunlukla. Bazen "biz sadece arakadaşız" sözü bazen de "Şimdilik birbirimizi tanıyoruz" sözü bu yolun en büyük tetikçisi olmaktadır.

Neyse biraz daha somut ve canlı örneklere geçelim. Gündelik hayatta karşıma çıkan birkaç örneği sizinle paylaşmak istiyorum. A arkadaşım 6 kızı birden arkadaş edinmiş (idare etmekte argoca) ve zavallı kızların hepsi çocuğun sadece kendisini sevdiğini ve gözü olduğunu düşünüp kendince ileri doğru ciddi şeyler düşünmektedir. Ama baya maharetli olan arkadaşımız alacağını alıp kendisine ters gelen bir durumda kolayca kişileri silmektedir fakat bu sayı asla düşmemekte tabii işin bir de diğer boyutuna bakalım böyle bir durumdan çıkmış B arkadaşımız da bir sonraki erkeğe asla önceki olan olayları anlatmaz ve ondan da hep bir yamuk bekler yine karşısındakinin onu bırakacağını düşünür. Bazen bu düğün öncesine kadar varır iş ciddiye ulaşınca kız durumu anlatır ama durum tam bir cinayete dönüşür kendini yaktığı gibi genci de yakar ve ondan da olur nitekim leke çıkacağı yerde tüm vücuduna yayılır. Hatta bazen her iki taraf evlilik öncesi veya sonrası ciddi itiraflarda bulunur ki bu itiraflar bazen zinaya kadar varabilir çok örnek gördük yaşantımızda. Kısaca şunu demek istiyorum kız ile erkek asla arkadaşlık yapmamalı (ne kadar duygusal ve masumca birşeylerin arkasına sığınılsa da) çünkü kız ile erkek tek bir kez arkadaş olur o da hayat arkadaşlığına dönüşür bu yüzden herkes kardeştir. Sadece elmanızın yarısı olan eşiniz hayat arkaşınızdır. Yukarıda anlattıklarıma dikkat edin uzunca süren mutluluğunuz saniyede karalara bürünebilir. Şeytanın işi bu çünkü.

Sorun ne mi? Yine diyorum çok basit Kur'an uzak hadisten bihaber magazin ve yaban bir hayat sürdürmek. Giysiden tutun karşılıklı ilişkiye yansıyor zaten bu durum. Çözüm mü ne? Bunu söylemeye görevli değilim sadece İSTEYİN ve OLUN!!!
Çünkü Rabbimiz kûn fe yekûn sahibidir.



Siz bir de bu yazıyı sanal alem için düşünün
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi Leyl_Işıkları 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Kadın Erkek Arkadaşlığı Üzerine!.. İslamda Kadın ve Erkek Mihrinaz 55 23014 22 Ağustos 2007 21:09