Rahmani Cok Sevmek,Sevgigide Kaleme Dökmek 
   ::::::::::::::::::::::: بسم الله الرحمن الرحيم :::::::::::::::::::::::
  ::::::::::::::::::::::: بسم الله الرحمن الرحيم :::::::::::::::::::::::  Ey Tevbe sakinleri sakinleri    Bu Bölümde Allah ( C.C.)Ne Kadar Cok   Sevdigimizi Dilimiz ile Ifade Edecegiz   Var misiniz yaradanimizi ne kadar sevdigimizi   Parmaklarimizla Yazilara Dökecegiz   Ey Allah´in Seni Cok Seviyorum Cünkü   Rahmansi ve Rahimsin   DÖN Allah ’A DÖNEcel kapıya gelince değil,  Zamanın var iken CENABI Allah ’ın önüne eğil,  Kıyamet zamanı gelmeden  Amel defterleri kapanmadan  Sorgu için sıraya girmeden  Bütün haklar,suçlar sorulmadan  Cehennem kapısı açılmadan  Kötü ameller açığa çıkmadan  Cehennem ateşine atılmadan  Cayır cayır yanmadan  DÖN Allah’A DÖN   Son nefes gırlağa dayanınca  Ylvarsanda fayda etmez anla  Güneş batıdan doğmadan  Hatanı anlasan da  Allah ’a yalvarıp ağlasanda  Beni bağışla diye yalvarsanda  Bir fırsat diye haykırsanda  Defterler kapandı anlasana  Sorgu için sıraya girince  Çare yok dönülmez geriye  Sorgu haklar hesabı sorulacak  Kim haklı kim haksız anlaşılacak  Ameller belli olacak  Herkes iki yoldan birine girecek  Kötüler cehenneme atacak CENABI Allah  İyiler cennete konacak vAllah  Dilerim Allah bağışlar hepimizi  Cennete koyar bizi ve müslüman kardeşlerimizi
  Ey Tevbe sakinleri sakinleri    Bu Bölümde Allah ( C.C.)Ne Kadar Cok   Sevdigimizi Dilimiz ile Ifade Edecegiz   Var misiniz yaradanimizi ne kadar sevdigimizi   Parmaklarimizla Yazilara Dökecegiz   Ey Allah´in Seni Cok Seviyorum Cünkü   Rahmansi ve Rahimsin   DÖN Allah ’A DÖNEcel kapıya gelince değil,  Zamanın var iken CENABI Allah ’ın önüne eğil,  Kıyamet zamanı gelmeden  Amel defterleri kapanmadan  Sorgu için sıraya girmeden  Bütün haklar,suçlar sorulmadan  Cehennem kapısı açılmadan  Kötü ameller açığa çıkmadan  Cehennem ateşine atılmadan  Cayır cayır yanmadan  DÖN Allah’A DÖN   Son nefes gırlağa dayanınca  Ylvarsanda fayda etmez anla  Güneş batıdan doğmadan  Hatanı anlasan da  Allah ’a yalvarıp ağlasanda  Beni bağışla diye yalvarsanda  Bir fırsat diye haykırsanda  Defterler kapandı anlasana  Sorgu için sıraya girince  Çare yok dönülmez geriye  Sorgu haklar hesabı sorulacak  Kim haklı kim haksız anlaşılacak  Ameller belli olacak  Herkes iki yoldan birine girecek  Kötüler cehenneme atacak CENABI Allah  İyiler cennete konacak vAllah  Dilerim Allah bağışlar hepimizi  Cennete koyar bizi ve müslüman kardeşlerimizi