Hayat bazen anlamını kaybedip, ıssız sokakları dinliyor…/MUstafa Cilasun         Hayat bazen anlamını kaybedip, ıssız sokakları dinliyor…/MUstafa Cilasun              Ne yol biter ve nedense  Hal ruhun ekseninden esin bekler 
Vicdan sessizliğinde seyreder kalbin dirliğinden [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı diler     Hissiyat bin bir rengin  İhtişamıyla resimler çizer hazzı ister 
Arz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] için tanzim edilen en kutsi değer [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]sız nefesler   
Ne ağlamak çare oluyor  Ve nede serzenişler hali solduruyor 
Umut inancın şavkıyla her bir yanımı kuşatıyor gönül yanıyor     Sazlar ne çalıyor  Meramı kim hakkıyla anlıyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] sızlatıyor 
Her nedense hasretin çilesi elem veriyor mısraları yazdırıyor   
Günler sarkıyor ömür  Vaktin oluyor akıl hale bakıyor acıtıyor 
Kalbim nefsimle bedelleşiyor irade sancılar için [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]leniyor     Ne yunusu ve ne de  Okyanusu hakkıyla biliyor neleri bekliyor 
Hayat bazen anlamını kaybediyor ve ıssız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ne söylüyor   
Ah gönlüm ne kadar  Feryat etsen ne çıkar şuur olmazsa akar 
Nitelik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]a bakar keyfiyet örfü anar ve mazi hicranla efkâr     Atimden zanlarım korkar  Her bir yanım tuğyan içinde kim anlar 
Parçalanmış cesetler vefayı anar ağlamak kalbime kanla akar    [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] için  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yazar Üsküdar melalli halimde nazar 
Hasretim ne [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]de var ve ne de istikbalimde mezarlar bir kar     Merkez efendi  Bir b[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]a nazar dede efendiyi hakkıyla kim anar 
Tamburi Cemil nidasıyla sessizliğini tamburla bozar bir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] var    İşte adımladığım  Kaldırımlarda bir çilekeş necip fazıl hazzı sunar 
Cemil Meriç içtenliğin ritimlerinde ve tahkik şevkinde neleri yazar     Ah gönlüm  Ne sancılı dalgalar var martıların çırpınışları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı anar 
Artık halimden geriye ne kalmışsa evet takatsizliğim hicran yaşar   
Sanki saklambaç  Oynuyorum körebe oyununu yazıya boyuyorum 
Sinemin tellerinde güfteleşen besteyi okuyorum ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] buluyorum     Göçmelerin ikliminde  Manzaraları temaşa ediyor umudu anıyorum 
Kime sığınıyorum evet [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü kokluyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]le mavera diyorum    İşte böyle çıktığım  Bakir tepelerde nefes müddetiyle sırra yönelince 
Ne keşkeler benimle ve nede tesadüfler inancı halimde gönül senle     Mağfirete muhtaçlığım  Katreler halinde naz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerimde sicimleşince 
Niyazım tüm iklimlerin filizlerinde tohum bereketin kadrinde rabbiyle     
Mustafa CİLASUN   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]     
			    |