Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2014, 07:53   Mesaj No:2

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:50
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart Cevap: Boykot İmanın Esaslarından Biridir!

Yahudi'nin en büyük değişmez zaafı maddiyattır/midedir.bunu Hz. Musa döneminden beri görüyoruz. Yahudilere Hz. Musa duası ile gökten indirilen "men ve selva" yani kudret helvası ve bıldırcın eti...Yahudi'nin Hz. Musa'ya isyanı bir süre sonra patlak veriyor. Soğan yeşillik sarımsak da isteriz...bu günkü gibi ırak yetmez Mısır'ıda Suriye'yide orta doğuyu da Afganistan'ıda isteriz gibi...
kaynuka kureyza beni nadir Yahudilerinin de kuyumculuk kapitalizm küresel sermaye borsa ekonomi ile tabir edilen ekonomik güç ile o dönemin ve her dönemin en büyük gücü olmaya çalışmaları hep olmuştur.
Resulullah tarafından günlerce ablukaya alınan Müslümanlara ihanet eden Yahudi kabilesi kalesine gücüne silahına güvenerek teslim olmaması. Ashabı kiram bunların bir kaç hurma ağacını kesmeye kalkışması ile Can damarları olan maddiyat zaafı bunlara teslim olmayı gerektirmiştir..
Şunu demek istiyorum : bu aşağılıkların canını/namusunu al tepkileri sınırlıdır.
ama midesine/çıkarına/parasına/sermayesine dokunma. Bu onlar için ölümdür. Tarih buna hep şahit olmuştur.

Şu an dünyanın ekonomisine borsasına hüküm eden Yahudileri şımartan en büyük güç budur. Bu güce karşı evimize almayacağımız colası tursili salçası vs. İnanın bunları dize getirmenin tek yolu. Müslümanların da imanlarını yenilemenin tek yolu aynı zamanda. Filistin sadece mazlum bir halk değil Müslümanların namusudur. Filistin davası demek namus davası demektir. Ya eşrefi mahlukat olmaya çalışır namus ve iman konusunda silkeleniriz. Yada bu aşağılıklardan farkımız olmayan birer onursuz şerefiz imansız ve celladımızdan merhamet bekleyen bir konuma razı oluruz.
iftarlar sofralarında coca cola süslemeleri ve filistine dua tam bir münafıklık profili...
Fatiha süresinde Yahudileşmeyin uyarısını bozuk plak gibi günde kırk kez okuduğumuz halde...muhatabımız olan bu ayet "ey iman edenler iman ediniz" tehdidi önümüzde durmaya devam edecektir.

iki yol var : ya bu aşağılık kavmin can damarlarını kesip laik olduğu konuma getirmek...yada bu aşağılıklardan farkımız olmayan bunların sömürüsü olmaya bunların eli ile ölmeye bunların merhametine bağlı bir köleliği kabul edeceğiz. İkinci şık şerefsizlikle eş değer. Dahası imanlı olduğunu sanıp iman yoksunu bir onursuz ümmet...

bana göre Yahudilik Yahudiliğini, şeytan şeytanlığını yapması kadar doğal bir şey yok. Bunlara küfür etmek sadece kendimizi kandırmaktan ibarettir. Soframızda mutfağımızda bunları destekleyeceğiz sonrada Allah'ım bunların belalarını ver diyeceğiz. Kuran deyımı ile buna münafıklık denilir.

şeytan kadar davamıza sadık olursak sorun kalmayacaktır.
Yahudi kadar davamıza sadık olursak sorun kalmayacaktır.
menfaatimiz imanımızdan daha cazip ise daha çok Uhud yaşayacağızdır! Uhud 'da Hamzaları yere sermeye devam edeceğizdir.
içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme Allah'ım :(
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla