Konu Başlıkları: Dgs ümitsizlik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2017, 23:34   Mesaj No:8

nurşen35

Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4415
Beğendi:3686
Takdirleri:14253
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Mehtapinan36 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Allah cumlenızden razı olsun cok duygulandım yorumlara ınsan yeter ki istesin saçma sapan sosyal medyalarda vakitler ölüyor nefsime söylüyorum KPSS dhbt var onlara girmeyim mi hocam .düzenli çalışmak şart arapça aöf okursam yine 4yillik lisans olacak formasyon olur mu ki arapça durusul lugatıl basladım 4kitap kendim videoları var ücretli öğretmenlik Vazgeçtim parca parca olucam yoksa uzattım sanırım hakkınızı helal edin

Mehtap hocam,Kpss sınavlarını kaçırmayın, zaten önlisans mezunları iki yılda bir kpss sınavına katılıyor. Eğer Kur'an kursunda görev almak isterseniz bu sınava katılabilirsiniz. Bizim arkadaşlarımızdan yaz tatilinde çocuklara Kur'an eğitimi için görev alanlar var..
Ya da ücretli öğretmenlik sanırım bunu istemiyorsunuz. İlitam için sonuçlar daha belli değil, belki de kazanmış olabilirsiniz.
Öncelikle sonuçları bekleyin. Olumsuz bir sonuç gelirse seneye dgs için hazırlığınızı başlatın..
Eğer Arapça İlahiyat okumaya karar verdiğinizde , önümüzdeki sene dgs sınavına girmenize engel değil, hatta iki üniversite birden bitirmiş ve mezun olmuş olursunuz.
Kısacası önünüze serilmiş imkanları değerlendirin,nereden başlamak istediğinize önce karar verin ki gerisi kolaylaşacaktır..
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla