Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2017, 22:47   Mesaj No:3

AlimOğlu

Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Kürtler kadar yer yüzünde gariban mazlum ve zaaflarından kullanılmaya musait başka bir halk yoktur.dünyada devleti olmayan tek ırk kürtlerdir.
kıbrısta,kafkaslarda,ırakta ,suriyede bir avuç türkmenlerin hakkı için dünyayı ayağa kaldıran türkiye,konu kürtlere gelince en iyi kürt ölü kürttür ya bana köle olan kürttür politikası uygulanagelmiştir.

müslüman ırklar içinde araplardan sonra gönüllü ilk müslüman olan kürtlerdir.ve halen en dindar ırk gene kürtlerdir.türkler kürtlerden asır sonra müslüman oldu ve kılıç zoru ile.

enteresandır ki kürt denilince yahudi akla gelir ermeni akla gelir yada pkk akla gelir.ben bir kürt olarak ve milyonlarca kürt adına söylüyorum hiç birisi değiliz.mahşer gününde Allah'ın kahhar sıfatı ile hakkımı isteyeceğim.kürtleri sevmiyoruz ile yahudi ermeni ve pkk damgası ile damgalayarak haklı olmak ilahi huzurda mümkünse buyurun!

kafatasçı faşist haber damgası ile yayınlanan bu haber sitesinin(dini haberler) sahibi ne yazıktır ki bir imam.ve buna çanak tutan yayınlanmasına izin veren kürt oğlu kürt olan bir imam.:((

haberde yahudilikle suçlanan molla barzani en azından ehli kitap ile suçlamış oluyorsunuz.sütten çıkmış akkaşık roluna bürünen türkler sanki asrı saadet üzere kurulu bir hz ömer devletidir.yahu yapmayın etmeyın eylemeyın.yahudilik geçersizde olsa ehli kitaptır.kitabı tevrattır.peygamberi hz musa dır.ya laik kemalist bir devlet ??????
duydunuz mu ??
Alıntı ile Cevapla