Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > MultiMedya-İzleme Vb > Gündem/ Manşetler

Konu Kimliği: Konu Sahibi nurşen35,Açılış Tarihi:  23 Eylül 2017 (22:08), Konuya Son Cevap : 03 Ekim 2017 (10:49). Konuya 8 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı11Kez Beğenildi
  • 2 Beğenilen Mihrinaz
  • 6 Beğenilen Mihrinaz
  • 2 Beğenilen Medine-web
  • 1 Beğenilen Ecrin :)
Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 23 Eylül 2017, 22:08   Mesaj No:1
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Barzani:''Yahudi Kürt Devleti'' İçin Sonunda Ölümde Olsa Hazırız / Manşet

Barzani:''Yahudi Kürt Devleti'' İçin Sonunda Ölümde Olsa Hazırız / Manşet

Barzani: "Yahudi Kürt Devleti" için sonunda ölüm de olsa hazırız

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, "Yahudi Kürt Devleti" bağımsızlık referandumu için 'sonunda ölüm de olsa hazır olduklarını' söyledi. Barzani, referandumun Türkiye ile olan ilişkileri de etkilememesini umduğunu söyledi.








Amerikan'ın Sesi (VOA) Kürtçe Servisine konuşan Başkan Barzani, Beyaz Sarayın 'referandumu erteleyin' talebine ilişkin şöyle konuştu:

ABDnin düşüncesinin değişmesi için çok çaba sarfettik. Bağımsızlık istemekle nasıl bir günah işliyoruz? Onlara, Gelin amacımıza nasıl ulaşabileceğimizi konuşalım dedik. Ancak onlar Referandum yapmayın ve gelin konuşalım diyorlar. İyi de neyi konuşacağız? Verilen herhangi bir garanti yok. Bunu yapma, ertele deniyor. ABD 14 yıldır aynı dille bizimle konuşuyor.


'KİMSENİN BİZE YOL ÇİZMESİNİ İSTEMİYORUZ'
1960 ve 1970 yıllarında değiliz. Artık kendi kaderimizi tayin etme zamanı geldi. Hiç kimsenin bize yol çizmesini istemiyoruz. Bunun sonunda ölüm de olsa hazırız.


'KİMSENİN TEHDİDİNİ KABUL ETMİYORUZ'

Başta Türkiye olmak üzere komşu ülkelerle iyi ilişkiler içerisinde olmak istediğinin söyleyen Başkan Mesud Barzani, şöyle devam etti:

Umarım referandum Türkiye ile olan ilişkilerimizi etkilemez. Ancak hiç kimsenin tehdidini de kabul etmiyoruz. Tehdit dilini kullanan Türk yetkililere bu mesajımın açık bir şekilde ulaşmasını istiyorum. Biz ne yaptık? Bir halk bağımsız olmak istediğini söylüyor. Buyrun bunu neden istediklerinin sorun.
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi nurşen35 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Gündem Korona Aşısı Gündem/ Manşetler Esma_Nur 6 1276 10 Aralık 2020 12:20
DHBT Muhteşem Özetler DHBT-Hazırlık/Notlar/Özetler nurşen35 4 1979 08 Aralık 2020 18:40
Kıssaları Hayatımıza Taşıyalım Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler nurşen35 1 769 08 Aralık 2020 17:46
TENKİD Serbest Kürsü nurşen35 0 715 08 Aralık 2020 12:44
Vitir Namazını Niye Kılıyoruz Biliyor musunuz... Namaz-Abdest-Teyemmüm nurşen35 0 797 04 Aralık 2020 13:56

Alt 24 Eylül 2017, 19:13   Mesaj No:2
Medineweb Emekdarı
nurşen35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:nurşen35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 38944
Üyelik T.: 09 Şubat 2014
Arkadaşları:61
Cinsiyet:Bayan
Mesaj: 9.476
Konular: 1144
Beğenildi:4414
Beğendi:3686
Takdirleri:14203
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

Referanduma yönelik Türkiye’nin tepkisi
















Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM’nin 72. Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmanın önemli başlıklarından biri, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nin (IKBY) 25 Eylül’de yapmayı planladığı bağımsızlık referandumuna ilişkindi.
Erdoğan, BM toplantısına gitmeden önce IKBY’nin bağımsızlık talebine Türkiye’nin vereceği karşılıkla ilgili bir açıklama yapmış ve “bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyetimizin ne denli ileride olduğunu ayın 22’sindeki MGK toplantısı ve Bakanlar Kurulu sonrasında kendisi çok açık ve net görecektir” demişti.
Dolayısıyla BM’de yapacağı konuşmada bu konu ile ilgili vereceği mesajın içeriği önemliydi.
Erdoğan yaptığı konuşmada bağımsızlık referandumundan vazgeçmezse IKBY’nin mevcut kazanımlarını da kaybedeceği uyarısını net bir şekilde dile getirdi: “Türkiye’nin bu konudaki çok açık ve kararlı tavrını görmezden gelmek, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni elindeki imkânlardan da edecek bir sürecin önünü açabilir.”
27 Eylül’de yapılacak MGK’nın, referandum öncesine alınması ve söz konusu toplantının ana gündeminin IKBY’ye yönelik alınacak kararları oluşturması, doğal olarak masada hangi konuların olacağı meselesini de tartışmaya açtı.
Daha MGK toplanmadan, TSK, Habur Sınır Kapısı’nda askerî tatbikata başladı ve bölgeye yönelik askerî sevkiyatı da yoğunlaştırdı.
MGK gündeminde Erbil’i kararından döndürmeye yönelik farklı alternatifler şimdiden tartışılıyor. Siyasi, ekonomik yaptırımlar ve askerî seçeneklerin farklı başlıklarda ele alınacağı muhakkak.
Kuzey Irak, ekonomik ve ticari olarak Türkiye’nin sınır kapılarına büyük oranda bağımlı. Bu alanda yapılacak herhangi bir kısıtlama Kuzey Irak ekonomisini doğrudan etkiler.
Diğer taraftan Kuzey Irak’ın ticaret hacminde Türkiye, Almanya’dan sonra ikinci sırada. Ayrıca bölgede satılan ürünlerin yüzde elliden fazlası Türkiye’den gidiyor. Dolayısıyla ticaret alanında belirli sınırlamalar da gündeme gelebilir.
Ayrıca Kuzey Irak petrollerinin Batı’ya ulaştırılmasında Ceyhan petrol boru hattı tek güzergâh. Yine Erbil’den doğalgazın boru hatlarıyla Türkiye üzerinden batı pazarına ulaştırılması için projeler devam ediyor. Bu alanlara yönelik herhangi bir kısıtlama Erbil yönetimini ekonomik olarak zorlayacaktır.
Zaten uzun dönemdir Merkezî Irak Hükûmeti, Kuzey Irak yönetimine aktarması gereken bütçe payında kısıntıya gidiyor. Bu anlamda bölgesel yönetimin ekonomik durumu ile ilgili yapılan analizler genellikle mali krizin gittikçe derinleştiği üzerine.
Dolayısıyla, Erdoğan’ın “referandumda ısrar, elindekini de kaybettirir” uyarısını bu çerçeveden bakarak değerlendirmek gerekiyor.

***
Referandumun ertelenebileceğine yönelik görüşler hâlâ ağırlığını korusa da, bağımsızlık sürecini Barzani yönetimi pazarlık unsuru olarak kullanmaya devam edecek. Bu süreci kullanışlı hâle getirerek, bölgede küresel ve bölgesel aktörlerin hâlihazırda devam eden nüfuz mücadelesinden yararlanmaya çalışacak.
İsrail hariç bölgesel ve küresel aktörlerin tümü referandumun yapılmasına değil, zamanlamasına karşılar. Dolayısıyla Barzani yönetimi, söz konusu aktörlerle pazarlık imkânının mevcut olduğunu biliyor.
***
Türkiye ise en başından itibaren Irak’ın toprak bütünlüğünü savunuyor. Sadece referanduma değil, bölgede yeni bir devletin kurulmasına karşı.
Bu anlamda, Galip Ensarioğlu’nun “sorun bizim tepkimizde; ben bu tepkileri abartılı buluyorum… Diyelim ki Kerkük hassasiyetimiz var… Peki, Kerkük'teki Araplar bize Kürtlerden çok daha iyi dost mu? Kerkük'ün Arap bölgesinde kalması sorun olmuyor da Kürt bölgesinde kalması mı sorun oluyor?” açıklaması Türkiye’nin sadece bir konudaki hassasiyetine bakılarak oluşturulmuş bir argüman. Açıklama bütünlüklü bir bakış açısını yansıtmıyor.
Benzer bir tartışma, Suriye’nin kuzeyinde PYD/YPG yapılanmasının başladığı ilk dönemde de dile getirilmişti. Erdoğan’ın bu konudaki sert tutumuna bazı siyasiler “Suriye’nin kuzeyinde Esad yönetimi olacağına bir Kürt yönetiminin olması Türkiye’nin daha çok yararınadır” karşılığını vermişlerdi. Örnek olarak da Kuzey Irak-Türkiye arasındaki ilişkileri göstermişlerdi.
Gelinen noktada kimin haklı olduğu apaçık ortada iken, benzer söylemin Kerkük için de dile getirilmesi, PYD/YPG-PKK terör örgütlerinin Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik yaptıklarını görmemek anlamına gelir.






Alıntı...
Nebi Miş
__________________
O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR
Alıntı ile Cevapla
Alt 24 Eylül 2017, 23:47   Mesaj No:3
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Kürtler kadar yer yüzünde gariban mazlum ve zaaflarından kullanılmaya musait başka bir halk yoktur.dünyada devleti olmayan tek ırk kürtlerdir.
kıbrısta,kafkaslarda,ırakta ,suriyede bir avuç türkmenlerin hakkı için dünyayı ayağa kaldıran türkiye,konu kürtlere gelince en iyi kürt ölü kürttür ya bana köle olan kürttür politikası uygulanagelmiştir.

müslüman ırklar içinde araplardan sonra gönüllü ilk müslüman olan kürtlerdir.ve halen en dindar ırk gene kürtlerdir.türkler kürtlerden asır sonra müslüman oldu ve kılıç zoru ile.

enteresandır ki kürt denilince yahudi akla gelir ermeni akla gelir yada pkk akla gelir.ben bir kürt olarak ve milyonlarca kürt adına söylüyorum hiç birisi değiliz.mahşer gününde Allah'ın kahhar sıfatı ile hakkımı isteyeceğim.kürtleri sevmiyoruz ile yahudi ermeni ve pkk damgası ile damgalayarak haklı olmak ilahi huzurda mümkünse buyurun!

kafatasçı faşist haber damgası ile yayınlanan bu haber sitesinin(dini haberler) sahibi ne yazıktır ki bir imam.ve buna çanak tutan yayınlanmasına izin veren kürt oğlu kürt olan bir imam.:((

haberde yahudilikle suçlanan molla barzani en azından ehli kitap ile suçlamış oluyorsunuz.sütten çıkmış akkaşık roluna bürünen türkler sanki asrı saadet üzere kurulu bir hz ömer devletidir.yahu yapmayın etmeyın eylemeyın.yahudilik geçersizde olsa ehli kitaptır.kitabı tevrattır.peygamberi hz musa dır.ya laik kemalist bir devlet ??????
duydunuz mu ??
Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Eylül 2017, 00:31   Mesaj No:4
Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.365
Konular: 1263
Beğenildi:11778
Beğendi:8957
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Standart

Kabul etsenizde etmesenizde bu haberler ülke gundemine dair haberlerdir sayin Alimoğlu...Bizde bunu mansetler bölümüzde paylaştık.. Ulke liderlerinin yazarlarinin gorüşlerini yansıtır paylaştiğımiz haberler... Herkesin bir yorumu vardır...Evet sizde bu konuda fikrinizi zikrinizi dile getirmişsiniz.. Yorumunuzu yapmışsıniz Amenna..

Haber icerigine dair yorumunuzi yaparsıniz, kaynagini begenirsiniz begenmezsiniz bunuda elestirirsiniz eywallah..

Ama site sahibiyle bunu iliskilendirmeniz,kişiler uzerinden sataşmanız ülke gundemini değiştirmiyor malesef...Çözüm de getirmiyor takdir edersiniz.

Adaletin zerre şaşmayacağı, hakkınizı isteyeceginiz ve herkese hakkınin verileceği O gün de borçlu çıkmayın sırf bu nedenden dolayı... Saygılar....
su damlası ve nurşen35 beğendiler.
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Eylül 2017, 03:47   Mesaj No:5
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Muhterem Başeditör

bildiğim kadarı ile ilahiyat mezunusunuz.ilahiyat mezunu iseniz kuranı kerimle hasbıhal olmanız kaçınılmazdır.sizinle kuran çerçevesinde cevaplaşmak isterim.dediğiniz ülke gündemi falan filan beni bağlamıyor sizi de bağlamamlı.ülke gündemi derseniz orda tıkanırım.
malumunuz ki 5 yıl önce ülke gündeminde feto toz kondurmaz eli öpülesi seçkin biçkin bir alimullah idi.yediden yetmişe tepeden en alt tabakaya kadar kanaat bu idi.
Doğru mu ?
ve hatırlarsanız sizin toz kondurmadığınız ;
onlarca arkadaşımız sırf bu deccalı yerden yere vururken banlandı uzaklaştırıldı üyelikleri.5 yıl önce buna deccal diyen bu sitede barınamaz denildi.gerekçe ise islam alimlerine saygı.hatırladığım kadarı ile forumunuzun kurallarından 19.maddeyı gözümüze sokup durdunuz.şu an deccal dediğimiz için bizi banlayanlar kendisi deccal diyor.
Doğru mu ?

hatta geçenlerde sitenizin kurucusu Muhsin hocayı misafir ettik.bu konuları uzun bir zaman tartıştık.feto hakkında yanıldığını bizim haklı çıktığımızı beyan etti.kendisi de zaten feto konusunda bizimle hemfikir idi ancak site huzuru 19.madde alimlere saygı vs.için banlanma söz konusu idi dedi.yoksa feto konusunda kendisi de hep eleştiri yapardı özelde haklısınız diyebiliyordu.

Neyse ülke gündeminden nereye geldik.konu dağılmadan kuran çerçevesi demiştik.
aşağıdaki soruları kurana arz ederek cevap verirseniz ve ikna ederseniz tüm kalbimse size saygı sevgi duyar alkışlarım.
Buyrun sorular;
***kurana göre zülme rıza zülüm mü?
***küfre rıza küfür mü?
***haksızlık babadan anadan en yakın akrabadan gelse itiraz etmekten çekinmeyınız aksi takdirde zalimlikle tehdit ediliyormu?
***çıkarımıza ters düşen bir durum varsa ve bu durumu savunmak haksızlık ise?
***milyonlarca kürdü pkk ermeni yahudi ile suçlamak ve bu kürtlerde çürük elma olsa da çoğunluk müslümanım diyorsa?
Saygılar efendim.........
Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Eylül 2017, 12:12   Mesaj No:6
Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.365
Konular: 1263
Beğenildi:11778
Beğendi:8957
Takdirleri:26191
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
AlimOğlu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Muhterem Başeditör

bildiğim kadarı ile ilahiyat mezunusunuz.ilahiyat mezunu iseniz kuranı kerimle hasbıhal olmanız kaçınılmazdır.sizinle kuran çerçevesinde cevaplaşmak isterim.dediğiniz ülke gündemi falan filan beni bağlamıyor sizi de bağlamamlı.ülke gündemi derseniz orda tıkanırım.

Malesef gundem etkiliyor herseyimizi Sayin alimoglu..Keşke sizin kadar fikri ve ilmi olgunluğa erişmis olabilsek te Ülke ve dunya gundemi baglamiyor diyebilsem...İliklerimize kadar etkiliyor hemde.

malumunuz ki 5 yıl önce ülke gündeminde feto toz kondurmaz eli öpülesi seçkin biçkin bir alimullah idi.yediden yetmişe tepeden en alt tabakaya kadar kanaat bu idi.
Doğru mu ?
ve hatırlarsanız sizin toz kondurmadığınız ;
onlarca arkadaşımız sırf bu deccalı yerden yere vururken banlandı uzaklaştırıldı üyelikleri.5 yıl önce buna deccal diyen bu sitede barınamaz denildi.gerekçe ise islam alimlerine saygı.hatırladığım kadarı ile forumunuzun kurallarından 19.maddeyı gözümüze sokup durdunuz.şu an deccal dediğimiz için bizi banlayanlar kendisi deccal diyor.
Doğru mu ?
5 yıl öncesi ayni sofraya oturup maklube yemeyen mi vardı Bunlar vakti zamaninda iddia idi. Bu da size veya baskasina 19. Madde geregince hakaret etme serbestisini vermiyordu...Sonrasinda acı bir sekilde kanitlanmiş tescillenmiş bir hainlik kalkışmasına dönüştü..Bugün içeri almalar, gorevden almalar devam etsede; pisman olmayan halen fetö yapilanmasina toz kondurmayanlarin sayisida azimsanmayacak coklukta..Sonradan tevbe edip yanildik Allah'im diyenler erdemli insanlardir...


hatta geçenlerde sitenizin kurucusu Muhsin hocayı misafir ettik.bu konuları uzun bir zaman tartıştık.feto hakkında yanıldığını bizim haklı çıktığımızı beyan etti.kendisi de zaten feto konusunda bizimle hemfikir idi ancak site huzuru 19.madde alimlere saygı vs.için banlanma söz konusu idi dedi.yoksa feto konusunda kendisi de hep eleştiri yapardı özelde haklısınız diyebiliyordu.

Daim olsun muhabbetiniz efenim.Trabzona da bekleriz bir çayimizi içersiniz yönetici kimligimizi bir kenara koyar siz anlatirsıniz biz dinleriz..Biz çay koyariz siz yine anlatirsiniz..Sorunları çözemeyiz ama olsun..Bunca zaman ne siz çözebildiniz ne devlet politikası çozebildi..Banlamalar tekfirler ithamlar küslükler..Daha bunlar forum.ayağı..Hiçbir yere varılamamış... Bir de böylesini denemek lazim.)En azindan kardeşlik ayağının sağlam olduğunu görürsünüzewet000
Bu arada 19.madde halen geçerlidir.


Neyse ülke gündeminden nereye geldik.konu dağılmadan kuran çerçevesi demiştik.

aşağıdaki soruları kurana arz ederek cevap verirseniz ve ikna ederseniz tüm kalbimse size saygı sevgi duyar alkışlarım.

Sizi ikna etmekDeveye hendek..Duble yol.şansım daha fazla bence Her türlü taltif Allah'tandir...

Buyrun sorular;
***kurana göre zülme rıza zülüm mü?
***küfre rıza küfür mü?
***haksızlık babadan anadan en yakın akrabadan gelse itiraz etmekten çekinmeyınız aksi takdirde zalimlikle tehdit ediliyormu?
***çıkarımıza ters düşen bir durum varsa ve bu durumu savunmak haksızlık ise?
***milyonlarca kürdü pkk ermeni yahudi ile suçlamak ve bu kürtlerde çürük elma olsa da çoğunluk müslümanım diyorsa?



İslam hukuk sisteminin işletilmediği, Kur'an hükümlerinin sadece mesajlarda güzel sozlerde yer aldığı bir düzende bu soruları Ilahi makama arzettigimizde sizde bende bütun fikirlerde altinda kalir..Utanırız...Siz tam 12 den vurmuş olursunuz ben altindan kalkamam, bocalar durururuz.Tekrara düşmekten öteye gidemeyiz...Sizde haklilik derdine düsersiniz...

Bu da zulüm degilmi Alimoglu...

Kimligimin hicbir önemi ehemmiyeti yok... Var diyenlerle bir yere varamadiniz... İlahiyat okuduk elhamdulillah kimligine haiz olamadık henüz...Allah eksiklerimizi tamamlasin..
Islam olamadiktan sonra bütün kimlikler eksik ne derseniz deyin...
Konu nereye gitti nereye geldi bilemiyorum.ama Ailecek Trabzon'a da bekleriz efendim...Gönulden bir davettir..



Saygılar efendim.........

Saygı sevgi bizden olsun...medineweb yönetimi olarak
Sizi ikna edemem Alimoglu..Bunu Muhsin hoca'ya birakiyorum Bilmedigime bildim ukalalığı yapmak ilmime egitimime edebime terbiyeme aykırı..Kopy pastlar lada sloganik cümleler kurmak bünyeme.ters... Başeditörün hepi çapı bu kadar üzgünüm
Sınirda neler olmus onlara bakayim..Gundem yoğun..Merkelin baskanliğıni da paylasmadım daha
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla
Alt 25 Eylül 2017, 16:41   Mesaj No:7
Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.985
Konular: 339
Beğenildi:1163
Beğendi:331
Takdirleri:7539
Takdir Et:
Standart

Mustafa Hoca,
sanırım ya kahvaltı yapmadınız veya geceyı balkonda geçirdiniz veyahut rastgele aktar raflarından çerez niyetine ilaç aldınız .) çünkü yazdıkların sağlıklı bir insanın yazabileceği şeyler değil.
Hocam burası dünyaya açık herkesin yazabildiği düşünce eleştirisini yapabildiği bir forum.Forum kurallarına uymak kaydıyla ateistler dahil herkes dilediğini yazar çizer.yazılanlar eleştirilir yerilir veya takdir edilir.her üyenin yazdığından baş editör veya editörlerimizi sorumlu tutacaksan işte yukarıdaki sorunlardan birisini yaşıyorsun demektir.
barzani devlet kurdu da medineweb mi engel oldu.siyasi gündem kürtleri hırpalıyorsa medineweb mi önerdi.kürt oğlu kürt demişsin bana.fiziksel olarak evet.ama hiç öyle derdim olmadı olmayacak da.ilk yıllardan beri arkadaşlarınızla yaptığınız gergin girişimlere prim vermedim vermem de.BURASI NE BİR KÜRT SİTESİDİR NE DE TÜRK SİTESİ.BURASI İSLAM VE MÜSLÜMANLARA HİZMET ETMEYE ÇALIŞAN HİÇ BİR KURUM KURULUŞLA ALAKASI OLMAYAN TAMAMEN HALİSANE NİYETLERLE KURULMUŞ VE YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
fethullah gülen konusunda değinmişin.bunu uzun uzun konuştuk seninle ve ekibinle.günahım kadar sevmediğim bu adamı geçmiş yazılarımdan da okuyabilirsiniz.lakin kim olursa olsun eleştiri hürriyeti ile dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.AMA HAKARET OLMAYACAK.bu kural kılıçdaroğlu için de geçerli en meynemetsiz esad içinde geçerlidir.yani onlara olan saygımızdan yada onlardan olduğumuzdan değil,ahlak kuralarımız gereğidir.
kurana arz ettiğiniz soruların hiç birisine cevap vermiyorum.çünkü bizimle alakasız sorular.ne zalim olduk ne zaliem destek verdik nede alkışladık.
bundan böyle yazarken yemekten sonra yaz.)
su damlası ve nurşen35 beğendiler.
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla
Alt 02 Ekim 2017, 12:36   Mesaj No:8
Medineweb Usta Üyesi
AlimOğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AlimOğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15399
Üyelik T.: 24 Aralık 2011
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 265
Konular: 59
Beğenildi:189
Beğendi:36
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Mustafa Hoca,
sanırım ya kahvaltı yapmadınız veya geceyı balkonda geçirdiniz veyahut rastgele aktar raflarından çerez niyetine ilaç aldınız .) çünkü yazdıkların sağlıklı bir insanın yazabileceği şeyler değil.
Hocam burası dünyaya açık herkesin yazabildiği düşünce eleştirisini yapabildiği bir forum.Forum kurallarına uymak kaydıyla ateistler dahil herkes dilediğini yazar çizer.yazılanlar eleştirilir yerilir veya takdir edilir.her üyenin yazdığından baş editör veya editörlerimizi sorumlu tutacaksan işte yukarıdaki sorunlardan birisini yaşıyorsun demektir.
barzani devlet kurdu da medineweb mi engel oldu.siyasi gündem kürtleri hırpalıyorsa medineweb mi önerdi.kürt oğlu kürt demişsin bana.fiziksel olarak evet.ama hiç öyle derdim olmadı olmayacak da.ilk yıllardan beri arkadaşlarınızla yaptığınız gergin girişimlere prim vermedim vermem de.BURASI NE BİR KÜRT SİTESİDİR NE DE TÜRK SİTESİ.BURASI İSLAM VE MÜSLÜMANLARA HİZMET ETMEYE ÇALIŞAN HİÇ BİR KURUM KURULUŞLA ALAKASI OLMAYAN TAMAMEN HALİSANE NİYETLERLE KURULMUŞ VE YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
fethullah gülen konusunda değinmişin.bunu uzun uzun konuştuk seninle ve ekibinle.günahım kadar sevmediğim bu adamı geçmiş yazılarımdan da okuyabilirsiniz.lakin kim olursa olsun eleştiri hürriyeti ile dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.AMA HAKARET OLMAYACAK.bu kural kılıçdaroğlu için de geçerli en meynemetsiz esad içinde geçerlidir.yani onlara olan saygımızdan yada onlardan olduğumuzdan değil,ahlak kuralarımız gereğidir.
kurana arz ettiğiniz soruların hiç birisine cevap vermiyorum.çünkü bizimle alakasız sorular.ne zalim olduk ne zaliem destek verdik nede alkışladık.
bundan böyle yazarken yemekten sonra yaz.)
mevzu ne anlattıkların ne seyda hazretleri
mevzuyu unutmuş aktar ilaçlarına ordan da bana çal oynasın vur patlasın yapmışsın.
çevir kazı yanmasın Hocam

ha unutmadan ekliyeyim.diğer başlıkta ingiliz karbonatı faydalarını ekledim.orda idrar yolları enfeksiyonuna faydası olduğu söyleniyor.belki de idrak yollarına da faydası olur.denemekte fayda var )
Alıntı ile Cevapla
Alt 03 Ekim 2017, 10:49   Mesaj No:9
Medineweb Acemi Üyesi
Avatar Otomotik
Durumu:Ecrin :) isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 56548
Üyelik T.: 29 Aralık 2016
Arkadaşları:0
Cinsiyet:
Mesaj: 12
Konular: 1
Beğenildi:11
Beğendi:7
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart

Yahudi kurd devleti soylemi biraz hard bir soylem olmus lakin suan bu referandum meselesinin siyonizme hizmet ettigi asikar. Gizli dunya guclerinin yeni projesi dunyadaki devletleri bolmek, nitekim katalonya meseleside bu durumun iz dusumu. Duygusaldan ziyade mantikla yaklasmak elzem.
nurşen35 beğendi.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Benzer Konular
Konu Başlıkları Konuyu Başlatan

Medineweb Ana Kategoriler

Cevaplar Son Mesajlar
İDLİB TÜRKİYE İçin Neden Önemli/ Manşet nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 09 Ekim 2017 10:44
Sakın Vazgeçme Barzani /Manşet nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 24 Eylül 2017 23:57
Mescid-i Aksa'ya Yahudi Baskını /Manşet nurşen35 Gündem/ Manşetler 0 21 Eylül 2017 19:40
Bir kızınız olsa ve dindar ama maddiyatı olmayan biri talip olsa verirmiydiniz MERVE DEMİR Anket'ler-Röportaj'lar 36 04 Ocak 2014 19:47
ölümde bile bilgisayar Muhteşem Serbest Kürsü 1 18 Kasım 2012 14:41

Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.
     

 

 Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

  www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.