Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2017, 11:12   Mesaj No:6

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11857
Beğendi:8991
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
AlimOğlu Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Muhterem Başeditör

bildiğim kadarı ile ilahiyat mezunusunuz.ilahiyat mezunu iseniz kuranı kerimle hasbıhal olmanız kaçınılmazdır.sizinle kuran çerçevesinde cevaplaşmak isterim.dediğiniz ülke gündemi falan filan beni bağlamıyor sizi de bağlamamlı.ülke gündemi derseniz orda tıkanırım.

Malesef gundem etkiliyor herseyimizi Sayin alimoglu..Keşke sizin kadar fikri ve ilmi olgunluğa erişmis olabilsek te Ülke ve dunya gundemi baglamiyor diyebilsem...İliklerimize kadar etkiliyor hemde.

malumunuz ki 5 yıl önce ülke gündeminde feto toz kondurmaz eli öpülesi seçkin biçkin bir alimullah idi.yediden yetmişe tepeden en alt tabakaya kadar kanaat bu idi.
Doğru mu ?
ve hatırlarsanız sizin toz kondurmadığınız ;
onlarca arkadaşımız sırf bu deccalı yerden yere vururken banlandı uzaklaştırıldı üyelikleri.5 yıl önce buna deccal diyen bu sitede barınamaz denildi.gerekçe ise islam alimlerine saygı.hatırladığım kadarı ile forumunuzun kurallarından 19.maddeyı gözümüze sokup durdunuz.şu an deccal dediğimiz için bizi banlayanlar kendisi deccal diyor.
Doğru mu ?
5 yıl öncesi ayni sofraya oturup maklube yemeyen mi vardı Bunlar vakti zamaninda iddia idi. Bu da size veya baskasina 19. Madde geregince hakaret etme serbestisini vermiyordu...Sonrasinda acı bir sekilde kanitlanmiş tescillenmiş bir hainlik kalkışmasına dönüştü..Bugün içeri almalar, gorevden almalar devam etsede; pisman olmayan halen fetö yapilanmasina toz kondurmayanlarin sayisida azimsanmayacak coklukta..Sonradan tevbe edip yanildik Allah'im diyenler erdemli insanlardir...


hatta geçenlerde sitenizin kurucusu Muhsin hocayı misafir ettik.bu konuları uzun bir zaman tartıştık.feto hakkında yanıldığını bizim haklı çıktığımızı beyan etti.kendisi de zaten feto konusunda bizimle hemfikir idi ancak site huzuru 19.madde alimlere saygı vs.için banlanma söz konusu idi dedi.yoksa feto konusunda kendisi de hep eleştiri yapardı özelde haklısınız diyebiliyordu.

Daim olsun muhabbetiniz efenim.Trabzona da bekleriz bir çayimizi içersiniz yönetici kimligimizi bir kenara koyar siz anlatirsıniz biz dinleriz..Biz çay koyariz siz yine anlatirsiniz..Sorunları çözemeyiz ama olsun..Bunca zaman ne siz çözebildiniz ne devlet politikası çozebildi..Banlamalar tekfirler ithamlar küslükler..Daha bunlar forum.ayağı..Hiçbir yere varılamamış... Bir de böylesini denemek lazim.)En azindan kardeşlik ayağının sağlam olduğunu görürsünüzewet000
Bu arada 19.madde halen geçerlidir.


Neyse ülke gündeminden nereye geldik.konu dağılmadan kuran çerçevesi demiştik.

aşağıdaki soruları kurana arz ederek cevap verirseniz ve ikna ederseniz tüm kalbimse size saygı sevgi duyar alkışlarım.

Sizi ikna etmekDeveye hendek..Duble yol.şansım daha fazla bence Her türlü taltif Allah'tandir...

Buyrun sorular;
***kurana göre zülme rıza zülüm mü?
***küfre rıza küfür mü?
***haksızlık babadan anadan en yakın akrabadan gelse itiraz etmekten çekinmeyınız aksi takdirde zalimlikle tehdit ediliyormu?
***çıkarımıza ters düşen bir durum varsa ve bu durumu savunmak haksızlık ise?
***milyonlarca kürdü pkk ermeni yahudi ile suçlamak ve bu kürtlerde çürük elma olsa da çoğunluk müslümanım diyorsa?



İslam hukuk sisteminin işletilmediği, Kur'an hükümlerinin sadece mesajlarda güzel sozlerde yer aldığı bir düzende bu soruları Ilahi makama arzettigimizde sizde bende bütun fikirlerde altinda kalir..Utanırız...Siz tam 12 den vurmuş olursunuz ben altindan kalkamam, bocalar durururuz.Tekrara düşmekten öteye gidemeyiz...Sizde haklilik derdine düsersiniz...

Bu da zulüm degilmi Alimoglu...

Kimligimin hicbir önemi ehemmiyeti yok... Var diyenlerle bir yere varamadiniz... İlahiyat okuduk elhamdulillah kimligine haiz olamadık henüz...Allah eksiklerimizi tamamlasin..
Islam olamadiktan sonra bütün kimlikler eksik ne derseniz deyin...
Konu nereye gitti nereye geldi bilemiyorum.ama Ailecek Trabzon'a da bekleriz efendim...Gönulden bir davettir..



Saygılar efendim.........

Saygı sevgi bizden olsun...medineweb yönetimi olarak
Sizi ikna edemem Alimoglu..Bunu Muhsin hoca'ya birakiyorum Bilmedigime bildim ukalalığı yapmak ilmime egitimime edebime terbiyeme aykırı..Kopy pastlar lada sloganik cümleler kurmak bünyeme.ters... Başeditörün hepi çapı bu kadar üzgünüm
Sınirda neler olmus onlara bakayim..Gundem yoğun..Merkelin baskanliğıni da paylasmadım daha
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla