Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2017, 15:41   Mesaj No:7

Medine-web

Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:7
Cinsiyet:Erkek
Yaş:49
Mesaj: 2.988
Konular: 339
Beğenildi:1173
Beğendi:346
Takdirleri:7784
Takdir Et:
Standart

Mustafa Hoca,
sanırım ya kahvaltı yapmadınız veya geceyı balkonda geçirdiniz veyahut rastgele aktar raflarından çerez niyetine ilaç aldınız .) çünkü yazdıkların sağlıklı bir insanın yazabileceği şeyler değil.
Hocam burası dünyaya açık herkesin yazabildiği düşünce eleştirisini yapabildiği bir forum.Forum kurallarına uymak kaydıyla ateistler dahil herkes dilediğini yazar çizer.yazılanlar eleştirilir yerilir veya takdir edilir.her üyenin yazdığından baş editör veya editörlerimizi sorumlu tutacaksan işte yukarıdaki sorunlardan birisini yaşıyorsun demektir.
barzani devlet kurdu da medineweb mi engel oldu.siyasi gündem kürtleri hırpalıyorsa medineweb mi önerdi.kürt oğlu kürt demişsin bana.fiziksel olarak evet.ama hiç öyle derdim olmadı olmayacak da.ilk yıllardan beri arkadaşlarınızla yaptığınız gergin girişimlere prim vermedim vermem de.BURASI NE BİR KÜRT SİTESİDİR NE DE TÜRK SİTESİ.BURASI İSLAM VE MÜSLÜMANLARA HİZMET ETMEYE ÇALIŞAN HİÇ BİR KURUM KURULUŞLA ALAKASI OLMAYAN TAMAMEN HALİSANE NİYETLERLE KURULMUŞ VE YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
fethullah gülen konusunda değinmişin.bunu uzun uzun konuştuk seninle ve ekibinle.günahım kadar sevmediğim bu adamı geçmiş yazılarımdan da okuyabilirsiniz.lakin kim olursa olsun eleştiri hürriyeti ile dilediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.AMA HAKARET OLMAYACAK.bu kural kılıçdaroğlu için de geçerli en meynemetsiz esad içinde geçerlidir.yani onlara olan saygımızdan yada onlardan olduğumuzdan değil,ahlak kuralarımız gereğidir.
kurana arz ettiğiniz soruların hiç birisine cevap vermiyorum.çünkü bizimle alakasız sorular.ne zalim olduk ne zaliem destek verdik nede alkışladık.
bundan böyle yazarken yemekten sonra yaz.)
__________________

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alıntı ile Cevapla