"BİSKÜVİLİ BALKABAKLI TOPLAR "/Medineweb mutfağı 
  
 Malzemeler 
1 kg soyulmuş balkabağı
Yarım çay bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı (katı halde)
4 yemek kaşığı şeker
1 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşığı portakal rendesi
2 çay kaşığı tarçın 
Bulamak için
Hindistan cevizi rendesi 
Hazırlanışı 
Balkabaklarını rendenin iri gözüyle rendeleyin. Bir tavaya alıp üzerine tereyağı ve yarım çay bardağı  su ekleyin. Kapağını kapatıp 5 dakika kadar bu şekilde pişirin. 
Kapağını açıp şekeri ekleyin ve karıştırın.  Malzemeler suyunu tamamen çekince ocaktan alıp hafifçe ılımaya bırakın. İçine elinizle kırdığınız petibör bisküvileri, bir çay bardağı cevizi, portakal kabuğu rendesi ve tarçını da ekleyip iyice karıştırın.
Karışımdan küçük ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin. Afiyet Şifa olsun!