Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01Haziran 2018, 12:32   Mesaj No:1

su damlası

Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:su damlası isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Cinsiyet:-
Memleket:sivas
Mesaj : 11.306
Konular: 717
Beğenildi:9152
Beğendi:10948
Takdirleri:31693
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart "Ezo Gelin Çorbası"/medineweb mutfağı

"Ezo Gelin Çorbası"/medineweb mutfağı

Malzemeler
1 çay bardağı kırmızı mercimek
1 çay bardağı pirinç
1 çay bardağı bulgur
1 çay bardağı yeşil mercimek
1yemek kaşığı tel şehriye
1 orta boy soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Nane
Kırmızı biber
Karabiber
Su

Yapılışı


İlk basta tel şehriye hariç bakliyatlarımızı güzelce yıkayalım ve küçük tencerede haşlayalım.
Diğer yandan soğanı küp küp doğrayalım kavuralım ve salçayı ekleyelim.

Kavurmaya devam edelim.
Haşlanmış olan bakliyatlarımızı suyu ile birlikte tencereye dökelim.
Tel şehriyemizi ve baharatlarımızı da ekleyelim.

Üzerine su ekleyelim.
Zaten biraz koyu oluyor sizde ayarlayabilirsiniz onu istediğinize göre. Kaynayana kadar pişirelim ve soğuduktan sonra ben robottan geçtim isterseniz geçmeyebilirsiniz. Afiyet olsun
__________________

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."
Alıntı ile Cevapla

Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Eğer yüreğindeysem... Gönülden Dökülen Nağmeler su damlası 0 38 23 Ekim 2025 21:23
Ben SENİ SEVMEYİ SEVDİM Muhtelif Konular su damlası 0 40 23 Ekim 2025 21:19
Ses(sen)sizliğinde aşka esir düştüm Gönülden Dökülen Nağmeler Esma_Nur 1 34 23 Ekim 2025 21:15
Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın.. Muhtelif Konular su damlası 0 44 21 Ekim 2025 21:52
Pişirme Peynirli Maydanozlu Krep.. Kahvaltılıklar su damlası 0 47 14 Ekim 2025 22:21