Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2019, 16:22   Mesaj No:4

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Mihrinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.403
Konular: 1269
Beğenildi:11848
Beğendi:8990
Takdirleri:26311
Takdir Et:
Standart

Nurşen editim, Muhsin hocamı yoksa Alperkara hocamı gönderdi sana bu yazıyı

Kim n'apmış ki imamlara
Artık işini liyakatle yapan, herkes gariban. Bahse konu işini iyi yapan imamlar şahsında, öğretmen, mühendis,dr, usta, guvenlikçi, temizlikçi,eğitimci vs. hepsi gariban diyebiliriz.(malesef çoğunluk ölçü değil )

Bu dünyada gariban olanın ahireti ihya olur inşallah. Nitekim bu liyakatle çalışan her meslek sahibi garipligine uzülmez. Bilakis yaptığı işin ahlakı, sorumluluğu, insanliga hizmet anlayışı bunu gerektiriyor. İyiki ahiret var "Herkese yaptıginın, emeğinin karşılığını Allah tastamam vereceğim" diyorken başka makamlar, insanlar varsın bilmesin varsın gariban desin.

Tamam yazar iyi hoş yazmişta demem gibi işini ahlakiyla yapan herkes garip napcaz şimdi Vah vah tüh tüh deyip duyarmı kasalım yani))

Yalnız, yazın yatsı namazını beklemek zorunda olup, misafirlige gidememeleri yada gidecekleri yere saat 10 da gelmeleri, iki vakit arası piknik yapabilmeleri .))

Bütün gıcıklığımla ve sosyal medyacı şeysiyle ağzımı yaya yaya ; " Anaaaaa haggaten imamlarin maaşı 6 bin ye.tâ.le miymiş" Meeendislerle aynı. Yeni başlayan Dr. da öyle hepsini biliyoz biz demem lazım

Neyssseee

İpimi çekiyorum şu anda
Kaçtı ben...
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla