Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2020, 14:55   Mesaj No:5

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:Kayıp bir Kentten
Yaş:44
Mesaj: 734
Konular: 143
Beğenildi:280
Beğendi:94
Takdirleri:3260
Takdir Et:
Standart

Esselamu aleyküm kardeşlerim malumunuz bir proje daha gün yüzüne çıktı. Aslında proje kısmı sadece çocuklar üzerinden verilen mesaj. Lakin 2002 yılından beri bu tarz İndigo ve Kristal çocuklar dünyaya geliyor. Burada dikkat edilmesi gereken konu çocukların becerileri ile onları gündemleştirmek değil bu çocuklara Devlet Aile ve Toplum olarak sahip çıkılmasıdır.

Hayat Kemalata doğru ilerliyor. Elbette nesillerde ona göre şekillenecek ve 2010 2015 yıllarından beri sosyal medya ve diğer platformlarda bu çocuklardan bahsediyoruz. Alınması gereken önlemler, nasıl faydalanabilineceği vs. Aslolanda bu çocukları Vatana Millete ve en önemlisi İslama birer nefer yapmaktır.

Seneler içinde haberlerde olsun gerekse bizlere bir şekilde ulaşan Aileler de olsun daha bir çok meziyeti olan çocukları gördük. Ve inanın bu öğretilmiş çocuk sadece bir üründür. Öyle çocuklar varki düşünce gücü ile maddeye hükmeden, insanların düşğncelerini okuyan, akıl seviyesi ezber kavrama ve beyinsel işlevleri çok yüksek olan çocuklar var. İşte bu çocuklar farkında olmadıkları bu becerilerini doğru kullanmayı öğrenmezler ise bu en büyük felakettir. Kaldıki Siyonistler inanın fellik fellik bu çocukların peşindeler. Ve diğer ülkelerden bir çoğuna ulaşmış durumdadırlar.

Sosyal medyada genleri ile oynanmış nesil diye safsatalar sadece yanılmadır. Evet genleri ile DNA RNA sarmalları ile oynanmış bir nesil var onlar hormonal bozukluklar yaşayan, madde bağımlısı olan, dişilik ve erkeklik hormanlarında daralma ve çeşitli sıkıntılar yaşayan, obez ve çeşitli bedensel sıkıntılar yaşayan bir nesil var ama bu çocuklar tamamen Kemalata göre gelen ve kendi akranlarından daha zeki olan özel çocuklardır.

Burada Devletimize Ailelere ve Topluma çok iş düşmekte. Bu gibi çocuklar özel eğitimlere tabi tutulmalı Devlet uzman kişiler ile becerisine göre ilgilenmeli ve elbette Ailelerde. Yoksa işte böyle saçma sapan proje çocuklarla insanların beyinleri allak bullak edilir. Çok zor bir dönemden geçiyoruz inanın Liseler ve Üniversitelerde Deizim furyası almış başını gidiyor. Bu çağ çocukları lezbiyen ve gay ilişkiler yaşıyor. Ensest denen bir pislik ülkemizin gençlerini sarmış. Ve bedensel bir çok hastalıklar ve elbetteki Manevi.

Allah bizlere Firaset ve Basiret nasip etsin. Bir an evvel toparlanıp birlik olmayı ve gafletten uyanmamızı sağlasın. Amin ya Mucib...
Alıntı ile Cevapla