Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2022, 19:51   Mesaj No:6

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Cinsiyet:
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:45
Mesaj : 13.019
Konular: 1409
Beğenildi:13224
Beğendi:9635
Takdirleri:30983
Takdir Et:
Standart

Alıntı:
dua dilencisi Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Fıstık badem Allah ne verdi ise doldurmuş içine kardeşim benim aklıma yıllar önceki hamsili pilav geldi tövbeliyim karışık yemek pişirmem ama yinede merak ettim bakacağım bu tarife emene sağlık..
Yapmadan önce fıstık ve bademi temin etmeni tavsiye ederim Artık ultra lüks bir yemek mübarek

Hamsili pilav konusunda tek geçen biri olarak tüyo vereyim sana; kesinlikle iç pilava dolmalık fıstık, kuş üzümü, badem, tarçın KOYMAYIN!! Kesinlikle kaldırmaz. Tariflerde verilir. Lakin birbirine karışmış saçma bir lezzet çıkar ortaya. Pilavını kavrulmuş soğan ve bol maydanoz, karabiber-pul biber-biraz kimyondan mutesekkil baharatla tatlandirın.Lezzeti o zaman görün👌 Başka birşey karıştırmayın. Buram buram karabiber, maydanoz koksun.

Siirt pilavinın Ankara yolculuğuna Karadeniz hamsisiyle bodoslama dalmaca

Canını sevdiğim kültür harmonisi
Alıntı ile Cevapla