Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2022, 00:23   Mesaj No:1

Hâdimul İslam

Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1388
Beğenildi:13131
Beğendi:9573
Takdirleri:30904
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Atma- Kendin Yap Vazo Tasarımları #dıy

Atma- Kendin Yap Vazo Tasarımları #dıy

Kendin Yap konseptli benim hurdacılik dediğim hobi vazo işlerini paylaşayım sizlerle.
Belki yapmak istersiniz.
Fikir olsun.
Bitireli çok oldu ama içime sinmeyen yerler vardı. Git gel tamamladım..

Ev halkının ilk görüşte " iyi değil, ne yaşıyor acaba?" dedikleri sonra gòrduklerine inanamadıkları, yapılışına şahit olmasalar kesinlikle "yok yaaaa" diyecekleri vazoların yapımı ve aşamaları...

İlk çalışmamızın ismi

1.BANA Sakın TENEKE DEME isimli UZUN VAZO YAPIMI[emoji28]

Gerekli malzemeler: Salça konserve zeytin tenekeleri. Silikon tabanca, jüt ip, boya.

Teneke arkadaşların alt kısımlarını kesip çıkarın. Çok zorlandım. Tornavida ve çekiç kullandım. Varsa konserve açacağı baya kolaylik. Silikon tabancayla birbirine yapıştırın. Sonra sungerle pat pat yöntemiyle siyah boyayla boyayın. Silikon tabancayla her yerine sık şekilde yatay efektler verecek şekilde silikonlayın. Üzerini tekrar süngerle boyayın. Ben birini boyadım küçüğü boyamadim. Daha hoşuma gitti. Üzerine jüt veya halat iple boğum yerlerinden sarın. Boyayın üzerine yaldızlı boya darbeleri atın. Son olarak vernikleyin. Sprey, su bazli vernik veya normal. Hangisi ucuzsa ve elinizde varsa[emoji4]

Beğeneceğiniz içine saçaklı sarkaçlı, kuru, yapay, dal budak koyabileceginiz dekoratif uzun vazonuz hazır. Küçük saksilarda çok güzel oturuyor içine [emoji106]

Bir hatırlatma: Silikonla yaptığım efektleri ip bağlayacağıniz noktalara uygulamayin. İpler muntazam sarılmiyor. Aralarda boşluklar oluşabiliyor. Beni rahatsız etmedi. Aklınızda bulunsun...

Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Mesele Dış politika, Güvenlik Makale ve Köşe Yazıları Hâdimul İslam 0 8 16Haziran 2025 19:30
İran Devlet Televizyonu Vuruldu Gündem/ Manşetler Hâdimul İslam 1 15 16Haziran 2025 19:23
Masada Misafir miyiz Menüde miyiz? Makale ve Köşe Yazıları Hâdimul İslam 0 16 15Haziran 2025 21:44
İran'dan İsrail'e Yeni Saldırı Gündem/ Manşetler Medine-web 4 34 15Haziran 2025 21:18
Tel Aviv Bombalanıyor Gündem/ Manşetler Hâdimul İslam 2 26 13Haziran 2025 23:26