Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2022, 01:09   Mesaj No:3

Mihrinaz

Medineweb Baş Editörü
Mihrinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mihrinaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:68
Cinsiyet:Anne
Memleket:MEDİNEWEB
Yaş:43
Mesaj: 12.398
Konular: 1269
Beğenildi:11841
Beğendi:8986
Takdirleri:26241
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart

3. ALTI ÜSTÜ TURŞU BİDONUSUN HAVAN KİME CEVİZ KABUĞUNA mı? isimli Uzun vazo[emoji28]



Küçük parçalarla işim yok. Tezgahı kurduguma inşaata değecek cinsten olsun dedim. Devam ettim alçılama doldurma işlerine.

Malzem:
2 tane eskimiş 5 kiloluk turşu bidonu. Alçı boya felan.

Bidonlarin birinin ağız kısmından kestim. Kesilen kısmı ayak formunda alt kısma hobi bandıya yapıştırdım. Ağız kısmına başka bir plastik şiseyle uzun boyun yapıp bantladim. Sonra kat kat kurudukça alçı sürdüm. Taş gibi olana kadar sürdüm aynî diğerleri gibi. Zimparaladim.

Bunu da metalik renkte bakır tonlu istedim ama aldığım boyaların tonu çok çiğ çıktı. Boyadım ve hiç hoşuma gitmedi. Vazo alt kısımdan bir bombe istiyor. Soba borusu gibi dümdüz oldu. Efekt birşeyler istedi. sağa bir sola haftalarca gezindi. Sevimsizdi. En sonrasında olması gereken halini buldu [emoji4] İşte o Sevimsiz hali ve dònüşümü




Efendim cevizi kırıp kırıp kabuklarını poşetin içine dolduran adama ilk defa kızamadım[emoji28]
Evet evet üsttekiler ceviz kabuğu. Silikon tabanca ile yapistirdim[emoji2]


Sonra siyahla boyadım. Aradaki altın rengi tamamen kapatacaktim. Ortaya çıkan görüntü çok hoşuma gitti. Bu şekilde boyadım. Cevizlerin üzerine bakır rengi sürdüm parmağimla. Onun üzerine yaldız. Boyun kısmına da siyah sürüp bir bezle silip bu küflüye benzeyen, karatma havasını verdim. Renkler birbirinin içine girdi. Bakır yaldız sürüp sildim. Sonuç bu. Daha verniklemedim. Ayak kısmı da aynı şekilde boyayip çok kurumadan sildim.

Parşömen kağıdı bi torba buldum posetlikte. Alamadim bari yapayım dedim palmiyeleri yapiverdim. Onu da sonra anlatırım [emoji1]
__________________

~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~




Alıntı ile Cevapla