Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Şubat 2023, 21:45   Mesaj No:8

Kara Kartal

Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:1
Cinsiyet:
Mesaj: 3.648
Konular: 435
Beğenildi:3268
Beğendi:3744
Takdirleri:26418
Takdir Et:
Standart

İhsan Eliaçık duyarım videolarını felan görürüm ama takip etmem.
Tefsiri yasaklanan bir adam olduğunu gördüm hızla tefsirini aradım.
Basladım videolarını izlemeye.
Diyanet yasakliyorsa mutlaka bunların tekerine çomak sokmuştur.
Sırada kim var diye düşündüm Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan, Mustafa Öztürk tefsirlerini hemen edinicem hemen. Sırada onlar var belliki. Abi yasak bir şeyi daha cazip hale getirir.
Ya sayın abim zinaya ne dedi bilmem belliki kendince yorumları var. Bunu susturmanin alt etmenin yolu kitap yaskalamakmı heleki meal tefsir yasağı çok absürt çok. Yani bu yorumu yaptı zina yaygınlaştı sanırsın. Yaw zina doğru açıklandı ne oldu zina ortadan mı kalkti.Adamın yorumuyla sapıttı millet evlilik dışı ilişkiyi yaygınlaştırdı sanırsın.

Senin bu yasağa karşı durmuş olmanı Eliaçık'ın tefsirinde fikirlerinde yanlış yorunlarina reddiye yazmanızı, eleştiri noktalarını belirtmenizi isterdim yazıkki sende sizden olmayanın infazını istiyosunuz.Ekşi sözlük kapatildı. Tabi gençler zehirleniyo kapatin. Digerleri hep şifa dağittı hep. Bende seni kırmak istemem ama unutma abi bu karar ilerki dönemlerde emsal olur keser döner sap döner gün gelir hesap döner biz İhsan hocayı yedirmeyecektik dersiniz.

Adamın tarzını tavrını çok beğendim bu arada. Yasakladı diye teşekkür edeyim bari diyanete ve haklı bulan sizlere. Bundan önce hiç tanımadığım bir adamın kanallarına attınız beni. Allah razı olsun. Bu sonucu beklemiyodu diyanet galiba
__________________
Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım.
Çünkü beni sadece onlar incitebilirler
Alıntı ile Cevapla