![]() |
Alıntı:
|
Aşk; H.z Hatice'ye evet diyen iki dudak arasında, kalbe dökülen kadardı... H.z Aişe'nin avuçlarının içini öpecek kadarda saftı... |
Aşk'ın can'ı bana sual etti , Dedi ki ;Aşk'in en güzel hali hangisidir.? Dedim ki; Ey Aşk'ın can'ı .. Peygamber sünneti olan kördüğüm halidir.. Bir bağlanırsın,bir daha asla çözülmez !! Kördüğüm gibi ... 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 |
Kördüğüm gibi. .. Aşkın hiçbir tarifi, betimlemesi, benzetmesi, iltifatı şu iki cümledeki kadar etkin anlatamıyor aşkın en güzel, en derin, en sade ve yüreğe işleyen halini... Kördüğüm.... Hatice'sine vefası. . "Onun ahlakı Kurandı" diyen Hümeyrasına Bunaldıkça; "Ferahlat Ya Aişe" diyen Muhammedül Emin'in; ilk günkü gibi kördüğüm aşkı... |
Gözüm değil "GÖNLÜM" kaldı..! Beklemek değil "ÖZLEMEK" yordu..! Hani derler ya..! Aşk arafta bir yoldu..! Giden gitti dönen yoktu...! İ.Karaacar |
Aşkı nerden bilecek Bir kerecik ölmeyen…* |
Herkes kendi kalbindeki 'aşk'ı bilir! Ya da, Herkes kendi kalbindekini 'aşk' bilir! |
"Aşk mı?. . . Görmedim . . .Duymadım. . .Bilmiyorum . . ! |
Bir gün 'Aşk' endişeye demiş ki , Ya yar gelmez/de yara olursa.. _____ Endişe gülümsemiş .. Yara/yı hesab edenin yari /de olmaz... 💕💕💕💕💕💕💕 |
_____Belkide " Aşk " sefaya da cefaya da ; _________" Eyvallah " diyebilmekti ... ❤❤❤❤❤❤❤❤ |
Herkes kendi kalbindeki 'aşk'ı bilir! Ya da, Herkes kendi kalbindekini 'aşk' bilir! 💛💜💙💚💛💜💙💚 |
Aşık hiç yalnız kalır mı hafız ? Yâr çıksa kapıdan, 'hasreti kalır'... 💕💕💕💕💕 |
Aşk ateşi önce sevilene düşer, ondan sevene sıçrar! Hz.Mevlâna 🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷 |
Çile Aşk' tan ayrı değil aşk dediğin orda başlar..! ~♡~♡~♡~♡~♡~ |
Gözlerinde kayboldum ,"Hükümsüzüm"... |
Bence aşk Allah için bütün insanları sevmektir... |
Aşk, Kalemiyle yazanın değil, Yüreğiyle yananın işidir… |
Günumüzde az rastlanan bi şeydir |
Aşk nedir? Diye sordular ? Dedim'ki "AŞK" Seviyorsa yürek yarısıdır..🌿 Sevmiyorsa yürek yarasıdır..🌿 |
Kalem de ! Söz Dinlemez Oldu Bu Aralar Bir Asi Sorma Gitsin Ben İsmini Fısıldıyorum O Israrla "AŞK" Diye Yazıyor___ ♥ |
Aşk ; Uyumadan önce ki son şey, Uyandığın zaman ilk şeydir...krik |
Aşk derken Söz maksadı aştı zannetme Pazarlığım yok, neyse o ! Geliş fiyatından yâr O da sana, bir tek sana bilesin... |
"AŞK” “Yükü ağırdır” Emek ister, çaba ister, sabır ister... Mesela ! “Bir Ömür Sürgün ister” Taşımak için; İki Yürekli İnsan İster ...! |
Bazen bir efkar basar inceden inceden.. Sonra bir şarkı çalar.. Vurur yüreğine ta en derinden. Sözleri ayrı vurur.. Tınısı ayrı.. Dalar gidersin! Dalıp gidersin! Vurgun yersin.. |
Kaza yapan bir şöförün de dediği gibiydi Aşk; Benim bir suçum yok , birden bire önüme çıktı... |
AŞK... Kirlenmemiş , paslanmamış yüreklerde açar,, AŞK... Kirlenmemiş, paslanmamış yürekleri yakar.. ~ ❤~ |
Aşkın her halini yazmışsın güzel insan. Anlamlı...Derin...Sancılı. Efkar bastı be😔ağlayan000 |
Papatyaların Bilmediği Bir Şey Var; Sevmek Kavuşmaya Yetmiyor... 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 |
Aşk kapıyı çaldığında , Hemen açma kapıyı , Çünkü______ Bazıları çocuk gibi , Zile basıp kaçıyor... |
Yüreğinin götürdüğü yerde KIRILIRSIN , Aklının götürdüğü yerde YANILIRSIN, Yüreğin aklına , aklın yüreğine uymaz DARALIRSIN, Sonra ne akıl kalır , ne yürek DAĞILIRSIN...!! |
İnsan gönlündeki hale, hakim olabiliyorsa buna "Sevgi" denir.. Lakin gönlündeki hal ___ İnsana hakim ise , onun adı "AŞK" Olur..... |
Dediler ki ; Aşkı dort satırla dile getir , Dedim ki ; Geceye anlatırsın " Düş "olur ...! Sabaha anlatırsın " Umut " olur ...! Kağıta anlatırsın " Şiir " olur ...! Yüreğine anlatırsın " Aşk " olur ...! |
Diline arılar konar, koynunda karıncalar gezer, Sevgilinin ölçeğiyle her zaman sınanmaktır aşk.İsrafil'in Sûr'unu ruhunda duymaktır aşk, Suyu suyla yumak gibi aşka inanmaktır aşk. |
AŞK, bilek gücü değil yürektir. Yüreğin yetmiyorsa düşme yoluma.. |
Çünkü "Aşk " yaralıyken, Asla bulamayacağınız bir kan gurubudur...!!! |
Gönüle nakş olmamışsa "Aşk" Dile düşse ne olur , Tut ki ; Dillere varan " Aşk " Yar'e varmamışsa ne olur...!! |
Kalbine Aşkı ben çizdim,, Başkası ancak kopyasını çeker ...!!! |
Aşkı , .. Tanıdım ,Yaşadım, Yanıldım .. Sen de ordaydın ...!! |
Alıntı:
|
Aşk "Hep " ti " Hep"si Geçti ...!! |
SAAT: 13:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.