![]() |
Aşkı sen de zannettim ,, Bendeymiş ...!!! |
Bence aşk kâbe 🕋 dir 😍 |
Hani Derler ya , Aşk arafda bir yoldu ... Giden gitti ... Dönen yoktu.... |
Sen ara sıra an beni Deki unuttu Söyle ki ; Dosttu Say ki ;Aşk' tı ... Ve de ki ; bir yürekti insandan yana.. Ve çok zengindi sevgiden yana.. Sadece sen an beni ara sıra..!! |
Bir görünmez yara bu Kanıyor en derinden ince ince Çekmeyenler ne bilsin Kalbim ağrıyor işte... |
Şu anda nerde olmak isterdin" Diye sordu ,"Umrunda" dedim; Sustuk... 😔 |
Aşk..sahip çıkmaktır. . . Ve Aşk asla unutmamaktır..... |
Birileri Aşk'ı yaşar, Birileri de yaşayanların aşkını yazar... |
Aşk dilin kesintisi, yüreğin sürekliliğiydi.. |
Ne güzel şeydir bir çift gözün içine bakarak "Sen rastlantıların en güzelisin" diyebilmek Sebahattin Ali |
Yerden yere vurmak yârdan yâre tutulmak değil di Aşk.. Yer yerinden oynasada, Yâri yürekten oynatmamaktı Aşk. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aşksın dedim, sustu... ''Sanki aşk sustu'' dedim... ''Aşk hiç susar mı?'' dedi... ''Sen susuyorsun ya'' dedim... '' Ben aşk mıyım '' dedi... ''Aşk'sın'' dedim... ''Sustu"... NECİP FAZIL KISAKÜREK |
Rüzgar, alev için ne ise_____ayrılık da aşk için odur: Küçük alevi söndürür, büyük alevi dahada parlatır... |
ilan - ı aşk edenden çok; İdam- ı aşk edeni, sever gönül.. |
Aşk, duadır. Görmediğine inanması insanın, gittiğine de inanmamasıdır. Her yağmur tanesini bir melek indiriyorsa yeryüzüne, bir tanesinin de o olacağını umup, yağmurda tepeden tırnağa ıslanmaktır AŞK |
Seni uzaktan sevmek! "Aşk"ların en güzeli ....klpp/ |
Ve her aşk, bitmek için başlar yorgun bir şairin az dizeli kısa şiirlerinin satır aralarında, Sonra yine ansızın biter son mısralarda. |
Yere düş'üp te kırılmayan bardak gördüm, ama aşk'a düş'üp kırılmayan kalp görmedim...!!klpp/ |
Ve her aşk, bitmek için başlar yorgun bir şairin az dizeli kısa şiirlerinin satır aralarında, Sonra yine ansızın biter son mısralarda |
Aşk Nedir Bilirmisin ? Namazda ki Buluşma Anım Kıyamdaki Utanışım Ve Secdemdeki Göz Yaşlarımdır Aşk... |
sevgi ne tek günde.. Ne tek gülde, ne tek taş pırlanta yüzükte, nede bir demet çiçekte, ne laf olsun diye söylenen "seni seviyorum" sözünde. Ne yalan bakan bir çift gözde.. Sevgi davranışlardadır..sevgi kalptedir ♥♥♥ |
SAAT: 20:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.