![]() |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Gözlüğüm :) paylaşsamda paylaştığım pişman olur :) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Alıntı:
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hmm ben öyle sevdiğim kişiler hakkında düşünmemiştim. paylaşmak derken herkesin yeri farrklı oluyor.insan eşinin sevgisini bile çocuğu oldumu onla paylaşır yada bir arkadaşını çok seversin ama bişekilde araya mesafe girdimi başkaları olur hayatında ama yinede içinde bir özlem olabilir keşke eskisi gibi olsak diye.. bence hayat bu hiç birşeyin kendisiyle ebediyete kadar olamayacağını anlatır insana... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? medine kokan bi seccadem var kimseye üzerinde namaz kıldırmıyorum :) |
|
|
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hep vermeye alışıp hiç almadıgımız icin herseyi paylasabilirim .)) bu arada huzeyfe cok cimrisin .)) kabe kokan herseyimi sevdigim sevmedigim insanlara pay ettim. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
pay etmek ayrı bende paylaştım getirdiklerimi..bu kendime özel gülümseyen000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? hımmm eş gerçekten paylaşılmaz ama buna maruz kalanlar ne yapsın en önemlisi koca iki hanımına da eşit davranabilir mi ? ya da iki kuma birbirlerini çekiştirmeden durabilirler mi? hal böyleyken çocuklar birbirbirleriyle kardeş gibi geçinebilirler mi? yazık o adama .... bence 2. bir eşi aklından bile geçirmesingülümseyen000 |
SAAT: 09:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.