![]() |
ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? asla paylaşamam dedikleriniz nelerdir diye bir soru sorsam ne cevap verirsiniz?düşünceli000 |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? eşim...... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? aslında bende paylaşma konusunda zorluk var ilk önce eşim.... annesiyle ve kardeşlerinden bile kıskanırım allaha şükür rabbim bencilliğime göre aile vermiş onlar için problem yok ben kıyafetlerimi evdeki hiçbir eşyamı paylaşamam evlat sahib olunca birde işin manevi yönleri eklenince paylaşmayı zorunluluk olarak görüyorum mesela oğlum anne kalemini alabilirmiyim diye izin ister bilir huyumu mesela sırf bu yüzden mp3 evde 3 tane var...çünkü bana ait birşeyi kimse kullanamaz asla cep telefonu ve bilgisayarımı paylaşamam mesela silgi kaosu yaşadık evde hafta sonu eşim alse girdi oğlum deneme sınavına girdi ...ben silgimi bile vermedim zaten verirsem ödünç olarak neyse ösym zaten veriyor sorun çözüldü oğluma da onu kaybetmeden önce düşünecektin dedim ...biraz kızdım ...neyse sınav sonrası silgimi getirdide rahatladım rabbim şükürler olsun zekat kavramını benim gibi benciller için vermiş imanda olmasa herhalde çekilmez olurdum....aklıma ne zaman vermek gelirse kızım senin yahudilerden ne farkın var diyorum... bu arada vermeme konusu özel eşyalarımla sınırlı... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? melike arkadaşım olur onu kimseyle paylaşamam |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Eşimi uzgn |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Asla asla demiyorum...hayat bu... |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? esma nur hangi konuda asla demiyorsun :) |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Alıntı:
|
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? anamı babamı daha doğarken paylaşmışım. Eşimi tabiki kimseyle paylaşmak istemem. hyt nasıl süprizler hazırladı onuda bilemem...çocuklarıma gelince onlarda evlenip yuvalarını kuracaklar inşş . Arkadş veya dosta gelince onlara sadece benım arkadaşım veya dostum olucaksınız demek gibi bir lüksüm yok. Dememde ztn... Arkadşlar kısa ve net ben asla demekden korkarım |
Cevap: ASLA PAYLAŞAMAM dedikleriniz neler ? Alıntı:
|
SAAT: 21:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.