![]() |
eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? selamun aleyküm değerli medineweb üyeleri evli bayanlar öncelikli olmak üzere herkes oy kullanabilir :) ayrıca fikirlerinizide yazarsanız ikinci eş hakkında en azından bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz sfhfgshsfhsgh bakalım kimler ne düşünüyormuş :):) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ben evli değilim ama hiçbir bayanın gönül rızası ile böyle bir duruma evet diyeceğini sanmam.Ancak Allah izni vermiş bize ne düşer şıkkı yok.. |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
istemesem bile mecburen katlanırım şıkkı aynı amaçlı zaten o şıkkı işaretleyip açıklaması Allah yazmış ben bişey diyemem gibi açıklanabilir mesela |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ben bilmem beyim bilir gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Huzeyfe büyük konuşmaktan korkuyorum başıma gelirse sebep sensin :) Bırak icraatı helebi düşünsün gösteririm gününü sopa000 kızgın000 25.gif Katliyam yapan bi smyl lasım :) Bekara karı boşamanın kolaylığı atasözünün canlı örneğiyim gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? hele bi düşünsün gösteririm gününü :) 25.gif sopa000 ...........vb. (: |
|
|
Ağzı-Açık000 espiri harikaydı. huzeyfe bi şık eksik.üzerine kezzap asit vb döküp küllerini denize savurmak yokmuydu :) |
Esma-nur nasılolsa 62ye gelmişsin bırakda alsın seninkiAğzı-Açık000 |
SAAT: 16:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.