![]() |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Alıntı:
Değilmi Ya gülümseyen000 |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Ne kadar gayret ederseniz edin kadınlar arasında adalete güç yetiremezsiniz. Binaenaleyh, birine büsbütün meyledip diğerini askıya alınmış gibi bırakmayınız. Eğer nefsinizi ıslah eder, Allah'tan korkup haksızlıktan sakınırsanız; hiç şüphesiz ki, Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir." (Nisa, 4/129) oturun oturduğunuz yere diyorum çünkü adaletli olmazsınız,daha 1. idare edemeden 2. yi istemeyin..:) ben kendime güveniyorum 2sine de adaletli davranırım diyorsan evet000 (bu zamanda çok zooorrr) alsın o zaman |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Evli olanlar cevap versin:) ama ben evli olsam eşimde ikinci kes evlenmek istese ona bi Karate yapar,dünyasını tersine çevirirdim:) |
|
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? İkinci kes ters çevirirdim ben de:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Tercihini yapmak isterse yolun açık olsun derim kimse zorla tutulmaz..yaşuha yumruğuna yazık enerjini muhafaza et :) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? aPLA hakedene haketti gibi davrancaksın.aç göslü onlar işte nolcak.bide demesler mi Resulullahın sünnetini uyguluyorus.hadiii ordan sendeeee.Resulullahın evlenme amacı çok farklıydı sen kimmmm Resulullahın sünnetini uygulamak kim:) |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Niyeti almışsa herşeyi mübah sayar gülüm öyle kişiler ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar... |
Cevap: eşiniz ikinci evliliği yapmak isterse tepkiniz ne olur? Allah ıslah etsin o geri kafalıları:) |
SAAT: 03:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.