![]() |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Cinsiyet özel bir konu degildir rahatsız olma kardeşim ben bi erkege kız sanarak cnm gibisinden konusup günaha girmek istemem en iyisini yaptın... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
bazı insanlar yanlış hitap etmiyeyim diye rahat eder bazıları da özgür olmak ister rahat edemez bence bunda hiçbi sakınca yok kimse üzülmemeli forumda herkes özgür sonuçta |
makbergülü senin cinsiyet bölümü boş,ne iş bacım yada abimgülümseyen000Ağzı-Açık000c* |
|
Alıntı:
|
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Bence cinsiyeti doldurursan iyi olur yaptıgın işin dogru oldugunu düşünüyosan arkasında durmalısın |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? yaptığım işin elbette arkasındayımda c* butonu doldurcak bölümü bulamadım çaktırmasfhfgshsfhsgh gülümseyen000 |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? inanmadığım hiçbir işe imzamı atmadım evvelAllah c* evet000 konu hakkında yazılan çizilen herşey söyleyenleri bağlar kimseye-söyleme000 ben tavrımı her daim haktan yana prensip edindim hamdolsun .selametle c* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? çaktırdım k.bakma dün girdigimde üzüldüm sinirlendim k.bakma sert olduysa |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? sorun yok alıştım dermişim sfhfgshsfhsgh evet000 |
SAAT: 21:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.