|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 22 Ocak 2013 (09:06), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2023 (22:15). Konuya 77 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler |  Değerlendirme:  |  
|    |  Mesaj No:41 | 
|       Durumu:   Medine No :  20148   Üyelik T.:
06 Eylül 2012   |      Teşekkürler...      
				__________________      |  
      |  
|    |  Mesaj No:42 | |
|       Durumu:   Medine No :  20682   Üyelik T.:
07 Ekim 2012   |     Alıntı:  
 erkek miş ![]() bende bir erkek olamıyacak kadar kibar bir insan diyordum   
				__________________   Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:43 | 
|       Durumu:   Medine No :  13301   Üyelik T.:
04 Şubat 2011   |     |  
      |  
|    |  Mesaj No:44 | 
|       Durumu:   Medine No :  20682   Üyelik T.:
07 Ekim 2012   |     
				__________________   Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:45 | 
|     Durumu:   Medine No :  20510   Üyelik T.:
01 Ekim 2012   |     

ismimdende anlaşıldığı gibi bayanım       
				__________________   Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:46 | 
|       Durumu:   Medine No :  17509   Üyelik T.:
22 Mart 2012   |      isim benim değil ama yinede anlaşılacağını umarak ayar çekmiyorum      ![]() bayan   
				__________________   Mevlana'ya sormuşlar: ''SEVGİLİ' nasıl olmalı' diye 'dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanılmalı' demiş...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:47 | 
|       Durumu:   Medine No :  17068   Üyelik T.:
03 Mart 2012   |     

görünen o ki ses getirdik ve yönetim olaya buton koyarak bizleri mutlu etti :-)      konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürler.meğer ne çok ihtiyacımız varmış bu konuya :-) artık tereddüt etmemek güzel.hernekadar herkes yazmasa da buton sayesinde öğrenicez demektir :-) 
				__________________   لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .    |  
      |  
|    |  Mesaj No:48 | 
|       Durumu:   Medine No :  22787   Üyelik T.:
10 Aralık 2012   |     

bayan        
				__________________   Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:49 | 
|       Durumu:   Medine No :  20148   Üyelik T.:
06 Eylül 2012   |      Kesinlikle aynısını düşündüm...        çook ön yargılıyız galiba...

__________________      |  
      |  
|    |  Mesaj No:50 | 
|       Durumu:   Medine No :  17068   Üyelik T.:
03 Mart 2012   |     

konu rahatsızlık vermiş .....rahatsız olanlar adına yanlış anlaşıldığım için üzgünüm.amaç kimsenin özelini merak olmadı ....ASLA...

__________________   لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . .    |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |