![]() |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ben tersim galiba iii bakalım saglık olsun cinsiyet özgürlügü kısıtlanmasın :) nasıl özgür olunuyosa... :) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? sağlık olsun gül arkadaşım (: kalplerden geçeni mevla biliyor hamdolsun dert etme .. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Benimde isminden anlaşılacağı gibi (erkek).bende bazı arkadaşları erkek zannetmiştim :) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? bunun özel ile alakası yoktır.kime nasıl hitap edilir için güzel bir uygulama olmuş. medinewebin çizgisi bellidir.üyeleride öyle.ELHAMDULİLLAH. |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bulent ersoy demiştim ozr* |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? ...erkek... |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? başlığım yahyadoğandüşünceli000düşünceli000 ama ben bayanımgülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
yalnız değilsiniz merak etmeyin gülümseyen000 sitemizde çok var öyle :):) |
Cevap: hanım mısın ? / bey misin ? açıklamaya var mısın ? bu başlığı yeni gördüm halbuki konu açılalı epey olmuş çok güzel bi uygulama olmuş ben muuskemi bayan mehmet akifi erkek zannediyordum hadi mehmet akif neysede muuskem hocamla her gün soru cevap yapıyoruz hocam samimi muhabbet ettiysem affola ben bayan zannediyordum :) |
|
SAAT: 12:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.