![]() |
İnsanlara olduğun gibi görün, yoksa borçlu kalırsın! gece gece aklıma gelen :) |
düşlerin düştü mü düşüne .................................................. .............düştüğünü düştükten sonra anlarsın. düşersen vurun abalıya olursun. .................................................. .....uğruna düştüğün bile seni düşük ilan eder. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>muznib kul |
Alıntı:
Olduya düştünüz; ne yapıp edin kalkın. Kendi elinin, kendi gücünün, kendinin farkında olmalı. Düşüp kalamazsıniz. Yoksa düştüm vuran çok edebiyatına kurban gidersiniz :) En güzeli "düşenin ne kadar yanındayım, kaldırdımmı yoksa vuran mı oldum" sorusunu dürüstçe vicdanina sorup boşlukları doldurmak :) Düşe kalka..düşe kalka derken yürümeyi öğrenirsin ya da düşük izlerine ve acisina alişırsın. Bu da bişey:) Boşlukları doldurur:) Vesselam |
Alıntı:
ne bu şimdi eşme düşme düşünme düşürme deşirme hapşırma şaşırma şişirme gülümseyen000 bir şey anladıysam Bulgar hatta yunan olayım Ağzı-Açık000 sayın yönetici anlamış ki yorum yapmış. Bende tuhaflık olmalı. Tuhafiyeci mi olsam. Malum kelime üretme oyunu :) |
Alıntı:
Tuhaf olan tuhaf düşüncelerinizi tuhafiyeci kılıfına büründürerek tuhaflıktan kurtulamazsızAğzı-Açık000 Kavramlardan öyle zincir kalıplar oluştururuz ki, içinde her türlü mecaz kinaye tariz sanatını, ruh halini bulabilirsiniz :))) başınız döner hiç bulaşmayin. Emojiler, grafikler hepsi bizim emrimizde))) |
Senin derdinde dertmi benimkinin yanında deyip küçümsemeyin karşınızdakinin derdini, bir virüs bile birisini yoğun bakımlık yaparken diğerinde 'de olduğu halde his ettirmiyor! |
Alıntı:
|
Alıntı:
50 yıl mı ay mı acaba düssünceli000 saygıda kusur etmem ltfn52 siz de saygınlığınızı koruyun. krik |
Alıntı:
|
@Kavuşmaları mahşere kalanlara iyi geceler diliyorum. |
donanımlı bir kumandam olsa şu tuşlar çalışsa; "reklamı geç" "dengini seç" "reset tuşu" "haddini bil" "kendine gel" |
Sevilmek çok güzel hele sevmek muhteşem ama sevilmeden sevmişsen darmadağın olursun.. Anonim |
Gece önerisi Kısır çekişmeleri, içi boş tartışmaları ve dünya hırslarını bir tarafa bırakıp ayette vurgulandığı üzere, "Hayırda yarışın." ...فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِۜ... Bakara 148 |
Sormuşlar şaire "Uyuyunca dertler bitiyormu? dertler bitmiyorda acısını unutuyorsun" demiş |
Yalan fare deliğinden girermişde Doğru kapılardan sığmazmış! |
''Rabbin, Kalbin, Aklın… İnsan Olmanın Üç Yoludur.'' |
Geceye not:iki kişi arasındaki sorunları iki kişiyi dinleyerek yorumla, tek taraflı ancak infaz olur |
Ehline denk gelmeyen herşey ziyan olur. Canda İnci Mercanda... |
#### Bence ay, geceye bırakılmış olan umuttan almakta ışığını. #### Bizimkisi uyku sorunu değil, geceleri çaylar daha sıcak hüzünler daha taze olduğundan. #### Her tarafını gece sarmış olan insanı, ışıkları kapatmakla tehdit edemezsiniz. |
Ey Bencillik! >>>>>>>biraz insan ol diyeceğim ama, >>>>>>>>seni zor durumda bırakmak istemiyorum.pank/ |
Bardağı yere at ve ondan özür dile ve aslında onu kırmak istemediğini ve ondan yeniden su içmek istediğini söyle ______işe yararsa ben buradayım😒 |
Her insanın içinde mutlaka bir kavuşamadığı özlemi vardır,,, 🙃🙃🙃 |
Covid virüstür Korku ve bireysellik ise en büyük virüstür. Hangi halde olursak olalım direnç ve motivasyonu yüksek tutmalıyız |
Özellikle de soğuk kış rüzgarlarının esmekte olduğu; Ve, bu vahşet ve karanlık sahrada, Kurdun gözlerinin ışığından başka bir aydınlığın görülmediği; Ve bu yolun yolcusunun gözünü kapatıp, Gönlünü Allah’a dayaması Ve öyle yürümesi gerektiği günlerde.... |
"İki kere ikinin dört" ettiğini çocuk bile bilir. Ama "helal ikinin, haram üçten" büyük olduğunu herkes bilmez. |
iyi ki yapmışım dediğim şeyler var aynı zamanda keşke'lerimde ... engellemek istediğim başlangıçlar var. unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar... Unutamadığım, unutmayacağım DOSTlarım var. Hayatımdan seneler çalan insanlar ✖ |
Sizi mutsuz edenler mutlu hayat süremez rahat olunçay-kahve000 |
"Üzülen kendini hızlı toparlasın, hayat kısa, doğrular da acıtır." |
"İçinizdeki çocuğu sevmeden dışınızdaki kimseyi sevemezsiniz! içinizdeki çocuk mutlu olmadan da dışarıdaki kimseyi mutlu edemezsiniz." VE "Hayat yolculuğunuzda ne rotanız ne yarenleriniz ne acılarınız ne mutluluklarınız sabittir. Hepsi değişir, gelişir ya da kaybolur. Kendi hayatınızın tek sabit kalanı sizsiniz. Kendinize yatırım yapın." Allah rahatlık versin. |
Derdin varsa git denize anlat Kedilere, bulutlara anlat. Pencere pervazında çiçeklere anlat. İnsana dert anlatılır mı hiç? |
Allah öyle bir dert versin ki; dermanı da bende olsun 😌 |
Bazen yazılanlar OKUN'duğu kadar değil,, DOKUN'duğu kadar anlaşılır... ! |
Yürürüm sensiz sessiz senle süslü düşlü bir gecede, Ben yanarım yıldızlar konunca gözbebeklerine... |
"İnsanın en büyük yükü kendidir " |
Aklınıza gelen güzel şeyleri dillendirin. Bakarsınız yol olur, niyet olur, hâllolur. . |
Ey siyah tülünü giymiş matemli gece , ____söyle....! Senin dilinde .. ___Ayrılık kaç hece...? Yanlızlık kaç gün...? Kaç gece ...? |
"Nazlanmayı" hiç bilmedik bugün de nazlanamadık; "Şımarmayı" hiç bilmedik bugün de şımaramadık; Kalmaya başka kimsesi olmayan "büyüklük, olgunluk, iyilik" bugün de ben de kaldı :) Geceye dert olsun. |
Derdini söylemeyen derman bulamaz derler.. Derdimi anlatmayı hiç sevmem es kaza çok üzüldüğün bir olayı paylaşıyorsun.. Hadsizce bir karşılık! Nemi yapıyorum :) ewet bu basitliğe ancak bu şekil karşılık olur.. |
“Bazen insan teveccüh edene teveccüh edemeyecek, hatta tebessüm edene tebessümle mukabele edemeyecek kadar yorgun olabiliyor.” Bu hâli ehli bilir... |
Kimseyi anlamaya çalışmıyorum, böyle daha iyi.. |
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.