![]() |
Gece demişken aklıma yıllar önce okuduğum romandaki şu dizeler düştü☺ "Geceler işkence ,geceler azap..döküyor geceler ruhuma kezzap ..çöldeki vahaya benzeyen ışık ; Çek beni katranın zifrinden artık... |
Sözün özü: Bildiğim şeyler arttıkça keskin/kesin konuşmam azalıyor. |
Ne demiş Cahit Zarifoğlu: İnsanlar biriktirin “Nasılsın” yerine “Yüreğin iyi mi” diye Sorsunlar .. #geceyenot |
Vesselâm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Uyuyordun sen ____ Sesizce geçtim ömrümden... |
Sensiz ne yurdum var, Ne yerim dedim .. Senden sorarlarsa ne derim dedim ! Belki kavuşursam, üzerim dedim ! Ben senin uğruna senden vazgeçtim ! |
Sesimizde kısıldı artık ,, Her gece kendimizle konuşmaktan ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gün geceye kavuştu bak, Ben yine sana hasret..... |
❝Perişan haldeydim. Fakat içimde kendimden bile sakladığım bir ümit var.❞ |
Bir gün herşey yoluna girerse umarım hala hevesim ve isteğim kalmış olur |
Kalabalık Etrafım.. Bazısı Canıma Can.. Bazısı Ömrüme Ziyan.. Bazısı da.. Bitmeyen İmtihan... |
Dikkat edin! Zira; Şeytanın bile maşallah dediği kullar var!!! |
Gece yakamoz düşerken denize , Aklımda yine sen , Yine sen..... |
Sarılmak için yürek gerekir, kollar sonraki iş.... |
Bazı anlar yaşanırken güzel anın tadını çıkarın geçip gidince içinizde sadece vah kalır |
Çözemediğim bir şeyler var hayatımda. Aradığım nedir o kentten bu kente............ |
Koronadan önceki yılları özledim,dönermiyiz acaba? |
Bazı zamanlar iyi haberleri kendine saklaman gerek. Neden mi? Etrafındakilerin çoğu senin için gerçek anlamda mutlu olmuyor. Hepinize iyi insanlar dilerim.🙋 |
Biliyoruzki bütün acılar ya bir gün geçer yada alışırsın ! |
Yara aldığı yerden değil Yarım kaldığı yerden ölüyor insan 😔 |
Arkadaşlar her mevzu hakkında bir şey söylemesekte olur, memleketin az konuşan insanlara da ihtiyacı var😌 |
Yemin ediyorum içim şişti bu yattığı yerden ağlayan insanlardan. |
Telaş etme kalıcı değiliz _ _ _ |
Bir gün ölüm aklına gelirse Helallik almak için bana da uğra .. |
|
Attığım her adım benden uzakta Bastığım heryerde yokmuşum meğer Çırpinirken ben denilen tuzakta Ben bana saplanan okmuşum meğer Satır, satır böldü beni heceler Her kırkımı, kırka yardım savuştum Boşluğumu kucakladı geceler Sessizlikte, gürültüyle boğuştum.. Geceye dert olsun. Güne ferahlıkc* |
Bir tek Allah'a yük olmazsın şu hayatta. 🍃 |
Fazla tevazunun sonu, vasat insandan nasihat dinlemektir. (İbn-i Haldun) |
Artık ne bahçe var ne sarmaşık Affetmekte yok aramızdamahcup000 |
Dert insana yol gösterir ve acılarınız hocanız olur.... |
Seni seven kalbinden geçeni gözlerinden anlar , gözlerini görmese nefesinden anlar . Öyle kuvvetli işde sevgisi öyle önemsiyor seni işde .. |
Merhamet acımak değil, acıtmamaktır... |
"Gece vakti huzura ulaşamamak insanı öldüren bir şeydir. Herkes uyuyor ve sen bir şey arıyorsun.” [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
yıkılmadım güçlüyüm telkinime; gözaltı morluklarım deşifre ediyor tükendiğimi... |
Sabırlı insanlara dikkat edin. Onlar sabırları tükendiğinde gemileri değil limanları yakalar. .. |
her şey karardığında bile içimde bir ışık yakıyorsun.benden vazgeçmediğin için ne kadar şaşırıryorum ALLAHIM! |
Ve gün biter , gece başlar,, Ne şair kalır nede şiir Gece yarısından sonra , Bütün sözler yanlızlık kokar.... |
|
Susuşları ve istemsiz veda edişleriyle; tamamlanmamış bir cümledir insan. . . |
SAAT: 23:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.