![]()  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Bitki kökten ve içten kuruyunca , gün ışığı, su, oksijen, kap değişimi,  yer değişimi  nasıl fayda etmiyorsa; insanın da içi kuruduğunda tüm faydalar faydasız...   |  

Yıldızları topla bu gece, Tek tek, Sevdanı gökyüzüne yaz, Hece hece. Üşüyen yürekleri ısıt, Gri bir bulut gelmeden geceye...  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Okunan selalar hurmetine bağışla affet Allahım. Ölenlere rahmet kalanlara sabır ülkemize selamet ver Rabbim. Bir daha Yaşatma böylesi darbeyi   |  

İçimdeki hüznü bilen Allah’tır. Gecenin karanlığına sessizce eklediğim duaları duyan Rahman’dır… İbrahim İnecik...  |  

"Allah'ın her insana   muamelesi aynı değildir."  |  

Yumuşak Kalp Rızıktır   |  

Geceyi seviyorum.. Fazla ve kalabalık olan ne varsa bir kenara çekiliyor sanki..” Mehmet Deveci  |  

Alıntı:  
  |  

Allah’ı unutarak yaptığın bütün “gelecek planlaman” karamsarlık ve hüsranla sonuçlanacaktır..   |  

İnsanın içindeki beklentiyi de bitirmesi bir vedadır.   |  

Parmak izlerimiz dokunduğumuz hayatlardan silinmez.     |  

OLMASI GEREKENİ LÜTÜF DİYE SUNAMAZSINIZ.   |  

Hüzne dolanmış karanlık gece Dilden düşer sızılar hece hece Atılır bir kenara kanlı düşünce Söz biter gözler konuşur...  |  

#Gazze365gün   |  

Bak Gece yine kulağına hüznü fısıldıyor...   |  

Gece yüzlü kuyularda kayboldu ay yüzlüm, mehtaba sordum, lal oldu dili, geceye döndü...  |  

Herkes çapına göre imtihan olur bu hayatta..  Unutma inci sancının mahsulüdür.  |  

Bir dua ;  Denk gelişlerimiz doğru zamanlara, rast gelişlerimiz güzel insanlara olsun.  |  

Hayat bir uykudur  Ölünce uyanır insan Sen erken davran Ölmeden önce UYAN  |  

Bazen   sadece ama sadece  peki dersin… Kabullendiğin için değil Yorulduğun için…  |  

Hoşgeldin ey gece ! Ağrıyan yanını bilmeyen çocuk sessizliğime bir bak gelmişken. Bir dua merhemi sür sızılarıma. Bir şey de! İçerimde, sol yanımda bir hüzün var mesela İyi gelecek bir şeyler söyle...  |  

Bazı geceler Bazı insanlar Bazı yerlerde Sahiden karşılaşırlar. Bazı insanlar Bazı aşklar Bazı şarkılar Bu yüzden unutulmazlar...  |  

Gecemizi, gündüzümüzü hayırlara vesile kıl, sevdiklerimizi ve sevenlerimizi koru, senden başka ilah yok:  "Geceyi size örtü, uykuyu dinlenme, gündüzü de yeniden başlama vakti yapan O'dur." (Furkan, 47).  |  

Küçük şeyleri dert etmek istemiyorsan kendine büyük dertler edin.  |  

Ölüm var!  Ve biz her yerden dönülür sanıyoruz.  |  

Çağın özeti:  Eğri oturup doğru konuşmayı bırakmışlar, eğriyle oturup doğruyu çekiştiriyorlar... Allah rahatlık versin.  |  

iyi olanların kıymetini   Birgün size İyi olmayanlar anlatacak. onlar daha çok kıymet görecek Senin yaptıkların ise "yapmasaydin" olacak.  |  

Geceye dedim ki uzan uzanabildiğin kadar, şimdi o dolunay uykudadır.  Şems-i Tebrizi...  |  

O yükü sen seçmedin... Üzerine devirdiler. Sessizce sırtladın. Yorulunca kızdılar, sen taşıdıkça unuttular.  O yük aslında hiç sana ait değildi 🌒🌠🌔  |  

Çöle alışmış olman okyanusu hak etmediğin anlamına gelmez.   |  

Gündüz ‘iyiyim’ demek yorar insanı, gece ise o yalanın hesabını...   |  

An itibariyle siyonist İsrail, Gazze’de katliam üstüne katliam yapıyor..  Ya Kahhar zalimleri ve ortaklarını kahret.  |  

Katil israil'in Gazze'de Bomba ile öldüremedikleri çocuklar, Açlıktan Ölüyor #GazzeAçlıktanÖlüyor  Canın yanmıyorsa Kalbini yokla.. Vahşetin her türlüsü onlara tattırıldı, vahşetin her türlüsü bütün dünyaya izletildi. Vahşete hiçbir şekilde son verilmedi. Gidecek yerleri de dayanacak güçleri de kalmadı Allah'ım  |  

Geceye bir not:  "Bugün de sustum… Sığmadım hiçbir kelimeye, Kimseye anlatamadım içimdeki fırtınayı. Ey gece, sırdaşım ol… Kimselerin duymadığı yerden dinle beni."  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.    |  
| SAAT: 03:05 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.