![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yirmi bir kız nasıl açıklar sınız? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
Sayı müennes |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü evet esra sıfat tamlaması dedik birbirlerine hangi yönlerden uymuşlar peki fark edebildin mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü qeldim :) bintü müennes el hadeyetü de müennes qelmis ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü el hadiyetü ile el bintu burada başlarına elif lam takısı almış marifelik kazanmış değil mi? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü irabları aynı yani tam bir uyum var zaten eğer olmazsa buna sıfat diyemeyiz.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü evet ikisi de marife sıfat tamlaması birbiriyle uyumlu evet000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bedir savaşı hicretin 2. yılında oldu cümlesini açıklar mısınız? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü müennes sıfat olarak qelmis |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü irabları nasıl marifemi nekra mı? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ikisi de marife evet000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü irabları nasıldır |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü mecrur ? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arkadaşlar dersimiz bitti.. akşam alıştırmaları çözmeye başlarız inşallah olur mu? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü inşaAllah Allah razı olsun qüzel çalışma oldu evet000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Rabbim sizden de razı olsun ... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1. sorunun cevabını alabilir miyim? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1-kitapçıdan 11 kitap ve 5 kalem satın aldım? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1-sayı ehade aşera temyizi kiteben 2-sayı arbeatü temyizi mendubine 3-sayı selese aşera tamyizi seülen 4-sayı erbeatin ve ışrine temyizi suhufiyyen 5-sayı hamsemieti temyizi talibin abla sen bunları ede dur ben diğerlerini yazayım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü tek tek mi yapacağız |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü fark etmez nasıl derseniz... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Abla nasıl yapmamız uygun olacaksa öyle yapalım Ben yapmıştım bunları ondan hemen yazıverdim hepsini :) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hepsi doğru devam et esra... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü katılmak isteyenler de cevap verebilir.. |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 6-sayı sebati temyizi esiletin 7-sayı selesete elefin temyizi riyelin 8-sayı tisune temyizi ekiben 9-sayı hamsete aşera temyizi meridan 10-sayı mietey temyizi safhatin |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü alkış000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1.soruda hamsete temyizi eglemin |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yani beş kalem |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 2. soruyu yapabilir misiniz arkadaşlar... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Ben bu bölümden sadece 4 tanesini yapabildim |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yazabilir misin esra |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1-Benim 5 ceketim, 4 pantolonum var ( ene hamsetün sitüratin erbeatün bentalunin) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 4-Hastanede 20 hemşire, 20 erkek doktor çalışıyor ( yeamelü filmüşteşfe ışrune mümerridatün ışrune tabibün) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 6-Bugün 25 mektup yazdım ( ketebtül yevmü hamsün ve ışrune riseletin ) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 9-Şehirde 265 tacir var (fil medinetü miete ve hamsetü vesittüne tacirun ) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Bunları yapabildim abla |
esra düşünceli000 li indi hamsun suterin ve erbeatu bentalunin(çoğulları bulmakta zorlanıyorum sözlük kısıtlı) |
SAAT: 03:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.