![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra maşallah ....evet000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü başlama filleri nelerdir? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
enşae tafika ibtedae şeraa bedae ceale ehaze |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü doktor hastaları muayene etmeye başladı cümlesini açıklar mısınız? |
yüalicül marda haberi sanırım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü irabı nasıldır? |
haberi mahallen mansub mu |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü çocuk yürümeye başladı cümlesini açıklar mısınız? bu fiillerde en edatını kullanabilir miyiz?? |
bedae fiilinin ismi ettıflü haberi yemşi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü kerim kısa mesaj yazmaya başladı cümlesini yorumlar mısınız?? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü peki esra bu fiiller tam fiil olarak da kullanılıyor bu durumda başlangıç filleri ile tam fiil durumunu nasıl ayıracağız.... |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü öğrenci kitabını aldı cümlesini açıklar mısınız? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü en edatı hangi fiil olduğu zaman geliyordu bu çok önemli bunu kavramayamazsak sınavda soru çözemeyiz.. inan sınavda sorarlar .. |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü alıştırma 1. sorudan başlayalım inşallah... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü birinci sorunun ilk sayfasında bulamadım ben abla ikinci sayfada fekadü var yaklaşma fiili |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü peki orada kadenin ismi ve haberi hangisidir...irabı nasıldır...? |
haberi ise yetırune irabı mahallen mansubtur. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü başka var mı??? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ve bedatü var ismi tü (ben) irabı merfu haberi yevmi irabı mahallen mansub |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra bu cümle nerede bulamadım... |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra o cümle nasıl bir cümle dikkatlice bir daha bakar mısın?sanki kuralı çiğnedin gibime geldi... |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra hani tam cümle olunca bir kural vardı... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü gulsu senden de cevap bekleriz... |
tam cümle bu |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü tasdimu kelben haberi ...desek daha doğru olur.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü kadet var kadet deki te ismi tasdimu kelben haberi düzelttim |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü ehaztü tü ismi enzuru haberi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bu kadar bulabildim ben abla habbe ile ehaztü var ama onlar tam cümle olarak gelmiş başka da bulamadım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra enzurudan sonraki kelimelerde haber sayıyoruz.. enzuru ila safhatil bahri haber oluyor.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 2. soruyu anlamadım ben |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra boşluklara harfi cer yazacağız..ila harfi ceri ilk boşluğa mesela yaazabiliriz... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü türkçeye çevirmemiz lazım değil mi abla doğru harfi ceri yazabilmek için |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 1-akşamları haber proğramını izleriz.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü 2-insanlar denizin safhasına bakmaya başladı... |
SAAT: 07:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.