![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü iki muzari fiili cezm edenler derken ne anlıyor sunuz? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü çalışırsan imtihanda başarılı olursun cümlesini açıklar mısın? |
tectehid birinci muzari fiil şart cümlesi tencah ikinci muzari fiil tencah fil imtihanı cevap cümlesi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra iki muzari fiilin başına gelen şart edatının etkisiyle muzari fiiller cezimlediğimizi düşünelim... ben şart cümlesi ile cevap cümlesinin birini yazmasam cümleyi yine aynı şekilde yorumlayabilir miyiz? |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yani şart cümle ile cevap cümlesini birbirinden ayırabilir miyiz? |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hayır ayıramayız |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü şimdi kitaptaki cümleleri inceleyelim... erken yatarsan erken kalkarsın cümlesini açıklar mısınız? |
tenem mubekkiran sart cümlesi testeygız mubekkiran cevap cümlesi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra bu cümlede yanlış tercüme edilmiş fark edebilecekmisin dikkat et büüyüklere saygı gösterirsen küçüklerde sana saygı gösterir...cümlesini açıklar mısın? |
tahterimil kebira şart cümlesi tahterimkel kebira yazmışlar ama sanırım sağıran olacaktı düşünceli000 cevap cümlesi |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü sagırunun çoğulu nedir esra |
|
esra burada sanki dikkat edilmemiş birşeyler var gibi... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hangisi abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü tahterimkel |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yehterimke yerine tahterimke yazmışsın onu söylemeye çalıştım |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bu konular karışık biraz....Allah yardımcımız olsun.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Amin inşallah |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arkadaşlar bilgi vermem gerekiyor: Arapça 4, syf : 38 kalın puntoyla yazan CİNSİNİ NEFYEDEN LÂ başlığının hemen altındaki ilk cümle yanlıştır. onu silin. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü nerede yanlışımız var ben bulamadım inşallah yanlışımızı düzeltmek isteriz... tabi sayfamız çalışma sayfası olduğu için ve biz de öğrenci olduğumuz için birileri sayfada yanlışlarımızı görüp düzeltmesi bizi memnun eder... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Nerenin yanlış olduğunu bende bulamadım |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hangi cümle yanlış o yazılsaymış daha iyi olacakmış sanki... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kitaptan bahsediyor galiba... neden yanlış ben yine anlamadım... |
Cinsini nefyeden yani tamamen olumsuzluk ifade eden la, in gibi ismini nasp haberini ref eder. ilk cümle bu ama ben yanlışlık nerede onu anlamadım belki sen bulursun abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra kafam karıştı...düşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra anladığım kadarıyla la edatının ismi hem müfred yani tek bir kelimeden veya isim tamlamasından veya şibhi isim tamlamasından oluşabiliyor.. bunları örneklerle anlatmış kitap bende sorun göremedim .... |
merak ettim nesi yanlış acaba düşünceli000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hiçbir yalancı şahit sevilmez cümlesini diyorsa arkadaş...bu cümlede isim tamlaması var ... yalancı şahit...muzaf muzafun ileyh ve muzafun ileyhin harekesi daima mecurdur kural demiştik biz bunu aklımız esipte fethalayamayız.... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü abla başlığın hemen altındaki ilk cümle demiş ama |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yazımı bulamadım :) dün yüzyüze dersine gittim Arapçanın. orda hoca söyledi. cümle yanlış diye. in edatı için |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü bende merak ettim neresi yanlış...inşallah gelince anlatır... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü hangi cümle...bende kitap yok netten bakıyorumdüşünceli000 |
|
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü esra in edatını bugün ya işledik ya işleyecektik bir bakar mısın ?bende yeni farkettim... hani şart edatlarının içinde... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü cinsini nefyeden la yı açıklayabilecek biri var mı? not alamadım unuttum :( in edatı ile ilgili bir sıkıntı vardı o cümlede. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü in edatının açıklamasnda ismini ref haberi nasb değil mi? |
SAAT: 07:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.