![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
imam hatip lisesi mezunuyum 41 yaşındayım 19 yaşında bir oğlum var.beraber ygsye girdik. inşaALLAH üniversiteyede beraber gidicezhyyyyyhyyyyy Allahın yarattığı bir kulum h/ic/a/bklpp/ |
Nerelisiniz..birde medipol ünvstesiyle alakaniz nedir?bazen işim düser oraya .. |
istanbul doğumluyum orada okumak istiyor oğlum bende zamanında oğluma sosyal hizmet oku demiştim o okulda var o yüzden sempatim var benim oğlum hiper aktif olduğu için okul yılları çok zor geçti o yüzden ben bu sorunu olan gençlere yardım etmek istiyorum oğlumuda bunun için eğiticem ayrıca yeğenimde orada okuyor bizde büyük ihtimal orayı secicez medipol çok değerli bir okul imam hatip okuyanlara indirim yapıyormuş şükürler olsun.rabbim gönlüme göre verdi dualarım kabul oldu şimdi oğlumun ders notları yükseldi üniversite okuyamaz diyenler utandı şükürler olsun medipol yada başka bir okul biz oğlumla birlikte başaracaz inanıyorum rabbim var gam yok cicekverhyyyyy |
Ne okuyor yegeniniz cok kaliteli bir hastane tanisirsak yardimci olur bize belki? |
Alıntı:
|
Misafirimiz acikdan sohbeti sevmiyor özelden cewapladi beni:) hep öncelik bende baş editörüm.ltfn siranizı bekleyiniz )))) |
Misafir cok yogundu bugun dolna sariyordum hadi gelin cayda var sohbeti burdan devam edelim. su damlasinida alin gelin bekliyoruz bahcede cay keyfi yapariz c*c* |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 09:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.