![]() |
Bana hep servis işi kaliyor te/sli/m ben kalabalık etmesem sizin isinizede karısmasam boyle bir kenarda te/sli/m/cic/ek/cy |
Alıntı:
|
Koskoca bas editor servis yaptirmayiz sanada kek kalibinda borek yaparim nursenle mehmet akifde gelsin kadro eksik bahceye keyfisi mis gibi hava semaveride yakariz caysiz olmaz:):) |
Alıntı:
Ayyyy nasil Tam da istediğim cevap hyyyyyhyyyyygülümseyen000 illa beni bi işe salacaklar:hihh:.yok cevizi yok gazetesi.durun daaaa...Ben oturuyorum..misafir benim yaahyyyyy Yıldız üye oyle istiyor..Ben otururrrcycy şekersiz ltfn52pank/ |
Alıntı:
|
:):) en sevdigim misafir sekersiz cay icen misafir evde seker yok sekerli cay icen sekeriyle gelsin:):) ayrica cok becerikli olmasaydin kosede sus bitkisi gibi dururdun e sen durmazsin illa servis yapacan dimi turk kadini iste biz boyleyiz bu arada esma abla nerde nursen nerde mehmet akif nerde |
Onlarda bizsiz kaynatıyolardır eminim (: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşgeldin Allahın kulu ,hayrlı olsun..Bu ayın üyesi seçilmen bizi de mutlu etti. Bu bölüm sana ait dilediğin gibi doldurabilirsin. Senin çok iyi bir ahçı olduğunu biliyorum. Lezzetli yemek tariflerini de bekliyorum.. Kolay gelsin, tekrar hoşgeldin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 09:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.