mehmet akif2 | 20 Temmuz 2017 09:11 | Alıntı: su damlası Üyemizden Alıntı
(Mesaj 411689)
Zaman herseye alıştırıyo o belli bir şey ..umarım öyle olur .Ama bizim sivas ketesini değişmem hiç bir şeye..
Dedigin gibi damak zevki ..Alıştığın yere göre :) |
kayserinin ketesi de açma ketesi de çok güzel olur su damlam
küçük yaşta beridir kayseride yaşadığım için oranın yemeklerini de öğrendim
her yörenin lezzetleri birbirinden güzelc* Alıntı: nurşen35 Üyemizden Alıntı
(Mesaj 411691)
Süper kete dediğinde akan sular durur.
su damlası ketenin iç malzemesi sizinde kavrulmuş un mu yoksa iç malzeme kullanmıyor musun. | kavrulmuş un koymak kayserde yaygındır açma kete ve normal keteye de konur Alıntı: su damlası Üyemizden Alıntı
(Mesaj 411693)
Yok un kullanan var ama biz sadece ceviz içi kullaniyoruz iç malzeme olarak.. | ben de açma keteye ceviz koyardım evet tadı çok güzel oluyor
uzun süredir yapmıyordum geçen yaptığımda kavrulmuş un koydum misafirlerime ikram ettim |