Alıntı:
Güllerin muhteşem görünüyor tese/kk/ur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Laf aramızda İzmir lokması da çok meşhurdur..sfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Nurşen izmirin lokması mı meşhur .. Birde boyoz mu ne var pek ilgimi cekmedi .. Ama lokmaya dayanamam .gülümseyen000 |
Alıntı:
Yerken biraz rahatsızlık verici:) kat kat olunca birde çıtırlık eklendiğinde boyozun döküle döküle yenmesi de zor görünse de bizler çok seviyoruz onsuz kahvaltı asla olmaz..Yedikçe alışırsın su damlası sonra da mübdelası olursun bak benden söylemesi..cicekver İzmir lokmasının şerbetine bazen tarçın da katılır o da daha bir lezzet katar lokmaya :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Zaman herseye alıştırıyo o belli bir şey ..umarım öyle olur .Ama bizim sivas ketesini değişmem hiç bir şeye.. Dedigin gibi damak zevki ..Alıştığın yere göre :) |
Süper kete dediğinde akan sular durur. su damlası ketenin iç malzemesi sizinde kavrulmuş un mu yoksa iç malzeme kullanmıyor musun. |
Yok un kullanan var ama biz sadece ceviz içi kullaniyoruz iç malzeme olarak.. |
Ceviz hıhııı daha farklı bir tat demek ki, ben yemedim Sivas ketesinden, yaptığında bana da gönder (: |
İnşaAllah canom .Belki nasip de varsa pişer sıcak sıcak yersin ..kısmet hiç belli olmaz (*_*) |
SAAT: 10:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.