![]() |
Alıntı:
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
Fatma hanım hoşgeldiniz şifrenizi hatırladınız demek ki Hasan hocam görünmüyor misafirimize bir çok sorularımız birikti. |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demli bir çaydan daha iyi olan şey o çaya sohbet katan lezzet katan dostlardır… Buyrun dostlar.. Biz sohbete başlıyalım misafirimizde gelir belki cicekver |
Misafirimizin soruları biriktiği gibi ikramları da birikmiş...:) Hasan hoca hafızlığını biraz daha pekiştiriyor galiba.../cic/ek/ Misafirliğiniz Eylül'ün sonuna kadar devam edeceği için , bir ara uğrarsanız , bizi de merakta bırakmazsınız. Hiç değilse annenizle haber gönderin, kaç gündür uğramamışsınız drttt Yoksa anons yapmaya başlayacağız Hasan bey aranıyor ,diye d/us//un |
Kahve ve lokum ayrılmaz ikili çok güzel görünüyo nurşenma/hcup000/ ben içsem ne olur sanki gülümseyen000 |
Alıntı:
Afiyet olsun :klp: |
Ay kıyamazsın bana da bilirim..çok teşekkür ederim.Ne yapalım uykuda yok temelli gitsin bari .çay-kahve000.. |
Alıntı:
Bir bardak yetmezdi, çaylar d/us//un bitti bile.. |
Alıntı:
Başbaşa olunca çayda güzel gidiyo valla..yaşadık bunu biliyosun :):) Güzel günler unutulmuyo../cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hakkını da helal etsin hasan hocam işgal ettik sayfasını cicekver.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sayın misafirimizin annesi gelmiş .. Hoşgeldiniz inşaAllah.unutmayın bu sayfayı.. Sohbet edelim inşaAllah..cicekver |
Selamün aleyküm hocalarım nasılsınız ben Hasan'ın annesiyim GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
|
Amin canım ,uzun bir aradan sonra nasılsınız sohbetimiz yarıda kalmıştı [emoji853] GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Eylül ayı Hasan hocaya aitti, kendisinin uğrayamadığı zamanlarda sizi burada ağırlamaya çalışırız. Kpss sınavına hazırlanıyordunuz değil mi, Fatma hanım..so/ru/xdüssünceli000 |
Alıntı:
Evet bende DHT ve kpsss ye hazırlanıyorum ve soru paylaşımda yapıyorum GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Hem çalışıp hem de paylaştığım için sitenizden çok faydalanıyorum Allah razı olsun GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Fatma hanım mezuniyet durumunuz nedir.. |
Alıntı:
Alıntı:
Mezun olduktan sonra sizi İlahiyat bölümünde de görmek isteriz..cicekver/cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Çay... Çay dediğimizin usulü üçtür: Üç şeyden yapılır; çay, su ve şeker. Üç şeyde yapılır; ateş, semaver , demlik. Üç şeyde ikram edilir; çay tepsisi, çay tabağı, çay bardağı. Çay ın bir çok dilde karşılığı üç harftir. Bir de çay, üç 'ün olduğu yerde içilir: Bir sen, bir seni Yaradan, bir de seni seven... İnsan da çay'a benzer. Dem'in de olacak, suyun da ... Ne tek başına dem, ne tek başına su. Dersen ki, ben demlendim, ateşte piştim. O da yetmiyor. Demin üstüne koyduğun su kaynar olmalı ki; dem, çay tadı versin... Sayın misafirimiz çay'ımız hazır.. Buyrun efendim.. |
Alıntı:
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Akşam oldu bi pizzaya ne dersin (: Evet nasılsın neler yapıyosun sohbet edelim biraz cicekver |
Alıntı:
Afiyet olsun.misafir umdugunu degil buldugunu yermiş.Bugünluk payınıza bu düştügülümseyen000 |
Alıntı:
Demli çay ve börek kokusu duyunca geldim ,:) Baktım ki, bir bardak çay, bir dilim börek ancak misafirimize yeter diye usulca çıktım kapıdan gülümseyen000 cycycycycycycy Bende demledim çay buyrun , hatta şekerini atın kendi karıştırsın, sfhfgshsfhsgh Afiyet olsun, Fatma hanım , Hasan bey kim görürse artık...d/us//un |
Alıntı:
SAAT: 19:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.