![]() |
Teşekkürler canom çayda sıcak sıcak yorgunluma iyi geldi (:yanlız şeker sizin olsun ben şekersiz içerim çayı.. Fatma hanımda da yapmış börek bi dilim bizede düşer (*_*) |
Alıntı:
Afiyet olsun.. |
Alıntı:
Her defasında şekersiz denemek istiyorum yok, eksik bir şey var diyip şeker atıp karıştırıyorum... Bir de akide ile o çaya doyum olur mu..Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Bildiğiniz gibi forumun İlahiyat bölümü soru ve cevaplarını elimizden geldiğince sizlere sunmaya çalışıyoruz..c* Sizin huzurunuz ve bilgi paylaşımınız için buradayız..7638jk4 İzmir'den katılıyorumcicekver Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimc* Pardon yanlış oldu, yarışmada değildik değil miiAğzı-Açık000 |
Alıntı:
Alıntı:
ArO* Medineweb hizmetinizdedir..cicekver |
Alıntı:
Alıntı:
Fatma hanım bende sivasdan katılıyorum. Siz nerden katılıyosunuz gülümseyen000 |
Alıntı:
Kayseriden katılıyorum gülümseyen000 GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Müsait olduğunuz bir zamanda sizden kayseri mantısının ya da Kayseri'ye özel tarifler almak isteriz../cic/ek/ |
Alıntı:
Yakın sayılırız bak biz ..Birde bakmışın görüşmüşüz (: |
Kayseri mantısı meşhurdur.Bir kaşik da 40 tane olması lazımmış yoksa mantı mantı degil derler.Bence her haliyle güzel.Manti olsunda.. Lütven sizde mutfagımızda tarif verin olur mu.. |
Hayirlı aksamlar..facebook twitter instagram.kullanıcısıysaniz oralardanda takip edin bizi....facebook adresimize de bekleriz👇👇👇👇👇👇👇 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Alıntı:
yalnız hasan kardeşimiz kayıplarda uğramıyor artık,,,sorular da birikmiş,neler yapıyorsun hasan kardeşim,, |
Alıntı:
Alıntı:
|
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İkram için biraz geç kaldım herhalde düssünceli000 |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasan bldkt hoşgeldin misafirliğin hayırlı olsun ilk sayfayı okuyabildim malum daha yeni geldim kutsal topraklardan üniversite sınavına bu sene mi girdiniz allahım hayatınızın her anında sizi mufavvak kılsın gönlünüzdekini hakkınızında mübarek kılsın inşallahc* |
Alıntı:
Bu güzel dualar içinde gönülden Amin... GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Alıntı:
netden değişik bilgiler ve sorular bulursam her konudan paylaşım yapacağım hac için gelen misafirlerim çok fazla bir de ücretli öğretmenliğe geçen salı başladım yoğunluğumu atlatayım ben de kpss'ye çalışmaya başlıyacağım inşallah |
nurşen kurabiyeler çok güzel duruyor eline sağlık cicekver |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
allahım layıkıyla yapmayı nasip eylesin inşallah |
Alıntı:
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kahve kokusunu alan buyursun efendim.. |
Alıntı:
sanki kahve yanımda gibi duruyor eminim çok güzeldir eline sağlık su damlam |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sayın misafirimiz hasan bldk ve çok degerli annesi bir ay boyunca bizimle oldugunuz için çok teşekkür ediyoruz.. Hayatınız boyunca tüm güzellikler sizinle olsun.. Rabbim ilminizi arttırsın yar ve yardımcınız olsun inşaAllah.. Yıne buluşmak dilegi ile hoşcakalın.. Slm ve dua ile...cicekver |
Alıntı:
Amin amin inşallah GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Amin inşallah GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
SAAT: 19:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.