www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Hdimul slam,Al Tarihi: 20 ubat 2022 (16:58), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2022 (15:59). Konuya 12 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]() Alnt:
Bu kadar kolay olmamal der insan ![]() Byk resmi grdm yeter bana abla. Gren nerde ne var belirtsin. Aa baktm yukar evirdim yok bulamadm bii. ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
7 Rakam Grenler Analitik gc olan ve deerlendirmeyi seven bir yapnz var. Katldnz ortamlarda genelde mantkl fikirlerinizle dikkat ekiyorsunuz. Bu sizin zgveninizi artrd gibi evrenizin size olan hayranln da artryor. 11 Rakam grdyseniz Temkinli, acele karar vermeyen ve risk almay sevmeyen birisiniz. Analiz gcnz gelitii gibi zehir gibi zekya sahipsiniz. Rakamlarla aranz iyi ve muhtemelen saysal ieren birok eyi seviyorsunuz. Olaylara bak anzdan dolay evreniz sizden mutlaka tavsiye alyor. Bir yerde bir hata varsa sizin onu grmemeniz imknsz gibi bir ey. Resmin iinde senin saylarn haricinde; sol alt kede 12, sa st kede 61(8 de olabilir emin deilim), sa alt kede 89. Toplamda 11 tane rakam var ![]() Buldum ama kesinlikle o yukardaki tez beni tanmlamyor. Kendimden biliyorum deil yani😅 |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Ka tane at var sayy syleyin hemen analiz gelsin.))) ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
< Hangi k > | su damlas | Forum Oyunlar | 31 | 14 Kasm 2024 21:24 |
Teste Buyurun Bu resimde ne gryorsun? | Hdimul slam | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunlar | 2 | 20 ubat 2022 09:34 |
Aynaya baknca kimi gryorsun? | Nesli_Nur | Bilgi Daarc | 2 | 25 Aralk 2017 19:53 |
Rakamlar Okuyun | FECR | Serbest Krs | 5 | 01 Austos 2012 02:56 |
Hangi ayrlk hangi kavuma... | HakikaT | Makale ve Ke Yazlar | 3 | 16 Ocak 2012 21:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|