|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 22 Aralık 2011 (16:36), Konuya Son Cevap : 24 Aralık 2011 (05:01). Konuya 8 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:1 | 
|       Durumu:   Medine No :  15138   Üyelik T.:
08 Aralık 2011   |      5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere   Gönderdiğim anaokulunda kızım Kuranı öğrendi ve öğrenir öğrenmez ben üstüne düştüm unutmasın diye hergün 2 şer sayfa okutuyorum her cüz bitimin dede teşvik olsun diye babasıyla hediye alıyoruz ve tabi 6 cüzü kaldı bitirmesine bitirdiği zaman kızıma hatim töreni yapacağız bunun için daha bir iştiyaklı okuyor sanki o kadar güzel bir duygu ki bir anne için Allah herkeze nasip etsin 
				__________________   @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@  |  
      |  

Konu Sahibi  talibetün 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
		 |  |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi | 
|   |  Pratik / Faydalı Bilgiler | Hâdimul İslam | 1 | 319 | 14 Ekim 2023 12:15 | 
|   |  Pratik / Faydalı Bilgiler | alemdarhost | 3 | 403 | 14 Ekim 2023 12:13 | 
|   |  Videolar/Slaytlar | talibetün | 1 | 2419 | 11 Şubat 2013 23:07 | 
|   |  Serbest Kürsü | talibetün | 13 | 6569 | 17 Ağustos 2012 17:05 | 
|   |  Videolar/Slaytlar | talibetün | 0 | 2002 | 08 Ağustos 2012 17:37 | 
|    |  Mesaj No:2 | 
|       Durumu:    Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     

talibetün;Gönderdiğim anaokulunda kızım Kuranı öğrendi ve öğrenir öğrenmez ben üstüne düştüm unutmasın diye hergün 2 şer sayfa okutuyorum her cüz bitimin dede teşvik olsun diye babasıyla hediye alıyoruz ve tabi 6 cüzü kaldı bitirmesine bitirdiği zaman kızıma hatim töreni yapacağız bunun için daha bir iştiyaklı okuyor sanki o kadar güzel bir duygu ki bir anne için Allah herkeze nasip etsin     Ebeveyn olarak sizi kutluyorum talibetün daim olsun ilerleyen zmn içinde hafız olsun inş   
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:3 | 
08 Aralık 2011   |     Allah hakkıyla yaşamayı nasip etsin

|  
|    |  Mesaj No:4 | 
|        Durumu:   Medine No :  6340   Üyelik T.:
19 Ocak 2009   |    ![]() ![]()   
				__________________   Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim)  |  
      |  
|    |  Mesaj No:5 | 
08 Aralık 2011   |      nazar değmez inşallah  
      |  
|    |  Mesaj No:6 | 
|    

Rabbim  ilmini artırsın tebrikler.

__________________   Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:7 | 
|       Durumu:   Medine No :  11916   Üyelik T.:
02 Mart 2010   |     Sizin ve çocuğunuzun adına çok sevindim. Rabbim ilmini artırsın  aldığı ilimle hayrlı   amel işlemeyi nasıp etsin.Ümmeti muhammedin yavrularına hayrlı ilim versin inşallah.

__________________   ![]()  |  
      |  
|    |  Mesaj No:8 | 
08 Aralık 2011   |    ![]()  Allah hepimize okuduklarımızı ve öğrendiklerimizi uygulamayı nasip etsin

|  
|    |  Mesaj No:9 | 
|    Medineweb Site Yöneticisi    Durumu:   Medine No :  1   Üyelik T.:
14Haziran 2007   |     

skr     ![]() ![]()   
				__________________   ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.  |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |