|  | 
| 
 erzuruma gittim kayıt oldum derse bile girdim bir kaç defaafrn* ama alttan bir sürü derslerim var bir üst sınıfa geçmişim ded/us//un | 
| 
 Alıntı: 
 Devam etmeni tavsiye ederim. Yaz okulu veya alttan alabildigin kadariyla derslerini alır sırayla verirsin.. Uzata uzata da olsa şartlarıni zorlayarak devam et derim. Erzurum rahat bitirilen ilahiyat-ilitamlardan biri. Bırakma | 
| 
 hoşbulduk:):) ben aslında erzurumu düşünmüyordum bir kere nasip oldu ilahiyat maalesef..bu sene eğer uzaktan eğitim olursa yazın alttan ders alabilirim inşallah bitirebilirim eruzurum otogarı ile üniversite çok ters sivas gibi değil bu yüzden gitmek bile çileli oluyorduuz/gn.. | 
| 
 Alıntı: 
 Örgünlerin bile uzaktan egitim aldığı şu süreci avantaja çevirebilir, derslerine odaklanabilirisin. 4 dönemde bitmezse 6 dönemde bitsin. Olmadı 8sfhfgshsfhsgh millet hep öyle okuyor. Planını yap, kaydını yenile ders başına geç derim. | 
| 
 inşallah kaydımı yenileyeyim devam edeyim inşallah nasip olursa(: | 
| 
 dgs sonuçları açıklandı | 
| 
 38 sözel 6sayısal netim var daha kötü bekliyordum | 
| 
 seneye dgs planları yapmaya başladım gerçekten alışkanlık oldu bendegülümseyen000 | 
| 
 herkes için hayırlısı olsun çocuk gelişimi ve okul öncesi ve sosyal hizmet  tercih yapacağım bakalımafrn* | 
| 
 DGS 2020 Tercihleriniz 25 Eylül / 2 Ekim tarihleri arasında başlayacaktır. ais.osym.gov.tr adresinden tercihlerinizi yapabilirsiniz Şimdiden hayırlı olsun | 
| 
 Dgs 2020 yerleştirme sonuçları açıklandı! Hayırlı olsun | 
| 
 Amin insallah bende  cocuk gelisimi auzefe yerlestim☺ | 
| 
 Alıntı: 
 Bu bölümü bitirince ilitama devam etmek istiyor musun Yoksa Çocuk gelişimi bölümü yeterli mi diyorsun Bir de kaç puanla yerlestin Sevda , senin bölümünü isteyenlere de bir bilgi olsun c* | 
| 
 242 ..ben okula devam ediyorum  seneye son sınıfta oluyorum inşallah daha rahat bitirmek adına belki dgs ye bir daha girmeyi düşünüyorum üniversite değişikliği içindrttt7638jk4... | 
| 
 2021 DGS BAŞVURUSU BAŞLADI BAŞVURU TARİHİ 21--31 MAYIS 2021 SINAV TARİHİ 11 TEMMUZ 2021 AÇIKLAMA TARİHİ 12 AĞUSTOS 2021 | 
| 
 Dgs (Dikey geçiş sınavı) ek yerleştirme tarihleri 29 - Eylül 4 Ekim 2023 tarihleri arasında saat 23.59’a kadar yapabilecekler ilgililere duyurulur. İlitam (ilahiyat lisans tamamlama) için Boş kontenjanlar için link [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| SAAT: 04:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.