|  | 
| 
 Alıntı: 
 seneye ıcın tekrara calıscam ama artık yıne olmazsa nasıp... | 
| 
 nickne hocam...Hayirli olsun sonuclar hepiniz icin..Puaniniz nasil...hangi bolüm düsunuyorsunuz | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Selamünaleyküm... Tercih konusunda yardıma ihtiyacım var. Sizler bu konuda yardımci olursaniz sevinirim. Puanım 262. İstanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum. Çalışmaya da devam edeceğim. Uzaklik konusunda izmir samsun sakarya sivas olabilir. Puanım sebebiyle istanbul ve ankara tutmuyor. Zorluk açısından sakarya ilitamdan herkes bahsediyor korkuyorum açıkçası çalıştığım içinde. Nasıl bir tercih yapabilirim nasil bir sıralama yapmam gerekiyor. Ankarayı ilk sırada yazsam tutma ihtimali var mıdır? Cok soru sordum biliyorum ama aklım çok karısık yardımcı olursanız sevinirim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Ankarayi tutmasada yazın ilk tercihinize..Ankaranin avantaji baska illerde sinav merkezinin olmasi... Sakaryayı zor diye düşünuyorsuniz ama ne samsun ne izmir ne sivas kolay değil... Ćalisiyorsaniz puanlarla beraber yakinlik izin alabilirlik dirumlarinizida tartın.. Ona gore bir tercih listesi belirleyin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Ders çalışırım inşAllah kendime güzeniyorum ama sözlü de sıkıntı yaşyorum özellikle sakaryanın sözlüsü korkutuyor beni | 
| 
 Yok çalışma durumu sebep değil hayat şartları diyelim kısaca :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Tam sınirda puanıniz..258le kapatan yerlerde var... Baska tercihlerde yapın bu anlamda. | 
| 
 İzmir 260 Ataturk 261 Sivas 259 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Biraz arastirma.yaptim.hocam..siralama cok değismiş ve diploma notunuzi soracaktim düşükmü diye soylemissiniz.. Siralamayı hatiri sayilir etkiliyor... Puaniniz tam sinirda risk almayin derim ve yukarda verdim düşük puanlı ilitamlari..yazin derim..kocaelinin bile 262 den düsuk olacagini sanmiyorum.. Cok sınirda inanin puaniniz..sıralama çok fazla...diger arkadaslarin siralamalari nasil acaba bilgi verseler bize... En azindan kıyas olurdu.. | 
| 
 İzmir kocaeli  ve sivasi mutlaka yazın.. | 
| 
 Alıntı: 
 Izmir kocaeli ve sivasi ilk siralara yazmasam da bu dedigim sekilde siralasam yerlesememe ihtimalim nedir Diploma notum 54 kusur | 
| 
 Alıntı: 
 Sivas istiyorsunuz diye dedim..kocaelinin puanini bilmiyoruz..Onceliginiz hangisiyse onu one alin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Ne demek rica ederim..Faydamiz olduysa ne âlâ... Insallah istediginiz bir ilitamida tutturursunuz bizde sevincinize ortak oluruz... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 gündemi takip edemedim ama anladığım dgs tercih klavuzunu geç yayınladılar değil mi tercih zamanı bitip sonuçlar açıklandı mı | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Dgs sonuçları açiklandı..Hayirli olsun herkese [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 255 puanla hic umidim yokken istedigim cumhuriyet ilitami kazandm hamdolsun :)) | 
| 
 Alıntı: 
 allahım mufavvak kılsın ilitam yolu taşlı çakıllı ama insan isterse dünyanın işi üstünde olsa vız gelir allahın izniyle :):) | 
| 
 başka ilitamı kazanan var mı | 
| 
 Tebrikler hocam..nickne hocamdan da bekliyoruz hayirli haberler | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kayit ićin gerekli evraklar bhnlar..Yinede kazandiğıniz ilitamin sayfasina girerek bilgi alabilirsiniz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Selamünaleyküm. İlk tercihle sakarya ilitam a yerleştim :) Mutlulukla karışık ufaktan bir korku var ne yapacağım diye ama | 
| 
 Alıntı: 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 allahım kolaylıklar ihsan eylesin c* | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 dgs ıle işletmeyi kazandım hakkımda hayırlı olur ıns | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.