|  | 
| 
 azra nur evet matematik etkisi 4 soru 1 sözele eşit  ben matematik yapmak isterdim ama o zaman 18 sene hatta 19 sene önceki matematikden birşey kalmadığı için yapamadım deneme yaptım baktım olmuyor bıraktım dershaneye gitme iznim olsa gitseydim ilerletebileceğimi biliyorum allahın yardımıyla o nedenle kpssdeki matematik eksikliğini de tarih coğrafya ile telafi etmeye çalışacağım | 
| 
 sivası kazananlar bu linke baksın ben daha bilgiler yükleyeceğim inşallah arkadaşım yüklemiş bazı dersleri ama ben ilgili bölümlere 4 dönemi de yükleyeceğim inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 sözel mantık çalışmak isterseniz birlikte çalışırız çözüm yolunu bilemediğimiz soruları ilgili konuda paylaşırsak birbirimize yardım ederiz çözen kişi çözüm yolunu veya yaptığı tablosunun resmini çekerek paylaşır matematik bile çalıştıran olsa hayır demem :) | 
| 
 sözel mantık bölümümde sorulan soruya cevap ve nasıl yol izlediğini paylaşacak kişiler aranıyor :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Diploma notu 3.06 | 
| 
 Az daha yüksek olsa yine olurdu bu yıl  kazanirdim | 
| 
 evet bence de  sağlık olsun hayırlısı olsun | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Hocam gerek bu konu altında gerekse de başka bir konu altında (bana kalırsa da ayrı konu) şeklinde Matematik ve diğer sorularını atabilirsin. Elden geldiğince ben olur veya bir başkası olur vakit buldukça ve tabii ki yapabildiğimiz ölçüde : ) -bi iznillah- yardımcı olunur diye düşünüyorum. | 
| 
 Alıntı: 
 matrematik hiç anlamıyor değilim ama aynı konuda soruyu biraz biraz değiştirince yapamıyorum dün you tubedan matematikden şenol hocayı dinledim çok meşhur hocaymış yeni öğrendim hoca süper anlatıyor parantezli sayılar negatif pozitif sayılarda toplama çıkarma çarpma bölme öğretiyordu sıfırdan öğretti ve hayata yakınlık ilkesi ile benzetmeler yaptı günlük hayattan örnekle öğretmeye çalıştı çok güzel anladım başka videoya geçti ordaki işlemleri anlayamadım devamı mıydı blmiyorum türkçeden 20 21 doğru çıkarabiliyorum onun da 24-25 doğru veya nete çıkması lazım matematikden çok büyük hedef düşünemiyorum 8-10 matematik kpss puanıma artı puan getirir diye düşünüyorum nerden başlasam video ve soru çözmeye çalıştıkça birşeyler olur mu ben matematikten korkmuyorum ama dershane gibi desteğe ihtiyacım olduğunu biliyorum ama iznim yok ne yazık ki burda matematik konuları vardı yoksa çözemediğimiz matematik soruları ve cevapları konusu açarım 22 sene önce kalmış tamamen kaybolmuş matematikle bir ümit bir ışık var mı sence öğretmenlik için alan önemli dediler ama kpss de çok çok önemli gy gk ve eğitim bilimleri ilk 2 sınav düşük olunca alandan biraz iyi yapsan bile puanın çok az yükseliyor alanlarda da belli ortalama var alandan 50 soru var sanırım dikab alanda ortalama 24 ya da 25 sen bu netin üstüne bile çıksan çok birşey fark etmiyor gibi | 
| 
 Alıntı: 
 Hocam öncelikle her şeyin başı olan AZİM olduğu sürece önünüzde kaya dahi olsa bir Ferhat misali deler geçersiniz evelAllah : ) Bir şey hakkında yorum yapabilmek için o konu hakkında malumatımız olmalıdır diye düşünüyorum. Yoksa diğeri kuru gürültüden ibaret olur. Eğer bir şeyler hakkında ahkâm kesmek istiyorsak o şeyi çok iyi bilmesek de en azından altyapımızın olması bizi ileriye götürecektir diye düşünüyorum. Bu noktada soru çözerek başlamanızı yararlı bulmuyorum. Önce konuyu hazmedip konuyu tam manasıyla idrak ettiğiniz zaman soruları da adeta çerez niyetine yemek için çözersiniz =) Öğrenci milletine konu çalışmak -ben dahil- çok işkence gelir :D Ama 1 ya da 2 saat artık her ne kadarsa vaktimizi ayırdığımızda sonrası için sadece sorular çözerek bol bol pekiştirmeler yapabiliriz. Buradan da ya eski konu üzerinden ya da yepyeni bir konu üzerinden sırf soru-çözüm odaklı bir alışveriş faydalı olabilir düşüncesindeyim. Siz bide 22 yıl evvelde hiç bilmeyen biri de değilsiniz. Sadece uzunca sene geçmiş bilgilerin üzerinden tozu-toprağı almak gerekecek : ) Ben inanıyorum olur Allah'ın izniyle..) | 
| 
 inşallah hocam  elime konu anlatım kpss kitabı geçsin ordaki ilk konudan başlıyayım ama o konuyu başta youtubedan şenol hocadan dinleyeyim sonra soru çözmeye çalışırım takıldığım yeri burda sorarım inşallah yapamama konusunda şüphelerim var inşallah konu çalışıp anladıkça soru çözdükçe motive olup tam gaz ilerlerim allahın yardımıyla ve izniyle | 
| 
 selâmün aleyküm kimse varmı sayfada ☺☺ | 
| 
 Aleyküm selam..buyurun kime bakmıştınız isra hocam:):) | 
| 
  kaydimi yaptırdım hazırlık varmış ne yapıcam ben şimdi hocalarım | 
| 
 3 yıla çıktı okulum  hazırlık arapça konuları sayfamızda varmiydi onu sorucaktim hocam | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Allah razı olsun hocam  bakarım teşekkürler | 
| 
 hangi okuldu hocam  hazırlık olması çok güzel olmuş arapçayı çok güzel geliştirirsin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 uzgn | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Amannn acemi uyemiyim beeennn hyyyyy bak şimdi olmadı bu zaten uzuntuluyum bide acemi olduk him20 hiç gulesim yoktu Rabbim de sizi guldursun amn* | 
| 
 Alıntı: 
 allah yar ve yardımcın olsun inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 2016-DGS ek tercihler basladı ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2016-DGS ek yerleştirme tercih işlemleri başladı. Peki DGS ek yerleştirme nasıl yaılır? İşte DGS ek tercih kulavuzu ve tüm detaylar... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih işlemleri bugün saat 10.00'da başladı. Peki 2016 DGS ek tercih işlemleri nasıl yapılır? Tercih ücreti ne kadar? İşte 2016-DGS ek tercih kılavuzu ve tercih işlemleri hakkında tüm detaylar... DGS TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI 2016-DGS ek yerleştirme tercih işlemleri 3 - 7 Kasım 2016 tarihleri arasında aday tarafından, ÖSYM'nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacak. TERCİH ÜCRETİ NE KADAR? Ek yerleştirme için tercih ücreti 15,00 TL'dir. Ek yerleştirme için tercih yapmak isteyen adaylar, tercih ücretini, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan“ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile 3-8 Kasım 2016 tarihleri arasında yatıracaklardır Ücret yatırma işlemi 8Kasım 2016 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Banka/ATM’lerden tercih ücreti yatırılmamalıdır. Adaylar, tercihlerini yaptıktan sonra tercih ücretini yatırarak tercih işlemlerini tamamlayacaklardır. Süresi içinde ek yerleştirme tercih ücretini yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihler geçersiz sayılacak ve ek yerleştirme işlemine dahil edilmeyecektir. SONUÇLARIN DUYURULMASI Ek yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasında yayınlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Yükseköğretim programlarına yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programlarının bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine ÖSYM tarafından elektronik ortamda gönderilecektir. Bir yükseköğretim programını kazanan adayların, sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgelerinde belirtilen tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Çok sevindim Rabbim başarı kolaylik versin inşallah ☺ben hazırlığı devam sinavlari mız başladı hayırlısı bakalim | 
| 
 Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 23 Temmuz 2017 tarihinde yapılacaktır. Sınava başvurma işlemleri, 24 Mayıs'da başlayıp,1 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. | 
| 
 alan sınavından bir hafta sonra  asıl biz panik yapmalıyız:smile: allah herkese kolaylık ihsan eylesin :):) | 
| 
 Hayirli aksamlar Gecen yil dgs ye girdim ve acikogretkm bolumune yerlestim kayit olmadim Bu yil girsemmi sinava Hedef istanbul ilitam? | 
| 
 Dgs ile mi açık öğretime yerlestin Çalıştıktan sonra ve allahın yardımı ile neden olmasın istanbul ilitam | 
| 
 Yerlestirilip kayit olmadigim icin puan kriliyor | 
| 
 Hayırlı aksamlar hosgeldiniz hümeyra hocamc* Onlisans ilahiyat mezunusunuz galiba..hangi bölümü kazanmistiniz.dgs de. | 
| 
 Tesekkurler hocam İlahiyat onlisans mezunuyum Kamu yönetimine yerlesmistim | 
| 
 Alıntı: 
 ya da, bu sene girmeseniz seneye girmiş olsanız puan kırılması olayı ortadan kalkıyor mu? Özellikle bu açıdanmı sordunuz, bu sene girme konusunu? Sorularınıza soruyla cevap oldu kusura bakmayın:):) | 
| SAAT: 10:12 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.