|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sınavında sorun olduğunu düşünen arkadaşlarım. ÖSYM ais te cevap kağıtlarımızı yayınlamış. kontrol edebilirsiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü selam aleyküm arkadaşlar. izmir ilitamı okuyan veya malümatı olan arkadaşlar tavsiye edermi? zormu,sistemi nasıl?teşekkür ederim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaslar bu sayfaya uyeyım ama nasıl kullanacgmı bılmıyrm  sun yazyrm bıyere ama ınseallah okunack goruleblecek bı yere yazıyormdur:( ... dgs puanım 269.2..... sıralamam 1618 ankara kıl payı kactı gıbı ama yıne de yazmalımıyım cok zor oldgnu yazmısk-lar bazı sıtelerde hatta daha sonra baska okullara gecıs yapanlar bıle olmus...yuzyuze egıtme katlma ımkanım yok ulasım kolay sartlar uygun olsun ıstyrm ızmır sakarya bana bıraz daha yakın ama bu okullarla ılgılı hıc bır bılgım yok oncekı sayfalara gozattm ama pek ıstfade edemedım bılhassa ızmr dokuz eylul hakknd abana yardmcı olacak arkadas var mı kafam cok karısık ve hıc bır sey bılmyrm etrefmda bu konuyla ılgılenen kımse de yok | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Şikayeti  devam  edenler  varmı,  optik  okuma  ile  cevap  kağıdınız  uyuşuyor mu.. Sitede yayaınlanan dgs 2015 soruların cevaplarıyla kontrol ettim. Ya yayınlanan soruların cevaplarını yanlış verdiler ya da cevap kağıdının üzerindeki kendi doğru diye verdikleri şıklar yanlış. Herşeyi alt üst etmişler. Ben işin içinden çıkamadım. :) 9 yada 10 sorunun cevabı doğru olması gerekirken verdiğim cevabı çok iyi hatırlıyorum ama yanlış değerlendirilmiş. İnşallah bu sınavı tekrar ederler yoksa çoğu kişinin hakkına girdiler. | 
| 
 İzmir ilitamın puanının yüksek olduğunu duymuştum. Bir hocamız 256 puanla bile girememişti. Ya nasip belki size nasip olur... Geçen bahar dönemi sınavında hocalar yalvarıyordu İzmir İlitamı yazın diye, neden diye sorduğumuzda da öğrenci açığımız var demişlerdi. Buyrun İzmir İlitama :) | 
| 
 Sizde olduğu gibi bende de aynı sorun var hatta bir cok kişide.sanırım ösym nin sitesinde olan kitapçık optiğiyle herkesinkini okumuşlar bu yüzden yanlış çıkıyor.herkesin kitapçığını koysalar anlayacağız doğru yanlışlarımızı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe  yapmaları  gereken  cevap  anahtarını  şık  olarak  değilde,  şu  sorunun  cevabı  şudur  diye  yayınlamaları  gerekir. Bu sene ne yaptılar bilemiyorum ama benim gözümde sınıfta kaldılar. Ben olayın başından beri farkındayım emin olmak istedim. Çok kişide böyle bir problem varsa tek tek cevap kağıdı incelenmesi gerekir. Bunun içinde işleri zor görünüyor, bakalım neye bağlayacaklar.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ösym ye gidip kitapçığı inceleme hakkında bilginiz var mı sanırım 50 tl verip böyle bir hakka sahip oluyoruz ben ciddi ciddi gidip komtrol etmek istiyorum nurşen35 senin netlerinde sıkıntı var mı puanın falan kaç geldi kaç bekliyordun | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Tercihler ne zaman başlıyor arkadaşlar. | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.