|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 dgs sınavına hazırlandığımı görsen kızımı sallarken beslerken elimde kitap sözel mantık sorusu çözüyorum test çözüyordum elimde kitap zaten uykusuz ve yorgunum uykuya kalıyordum ilitam evet çok çok zor çocuklar ve ev işleriyle daha zor çocukları ve evi ihmal etmeden okul derslerine zaman ayırabilirsin amacımız meslekden çok bilgi sahibi olmak olduğu için aöf deki gibi yatılı misafir çaya veya yemeğe misafir gelerek okul derslerini dengede tutabilirsin ama mutfakda iş yaparken ders videosu dinleyebilirsin ezberleyeceğin kuran videosunu izleyebilirsin demek istediğim istedikden sonra hiçbirşey zor değil televizyon veya kendine ayırt ettiğin dinlenme süresinden feragat ederek halledebilirsin eşini çocuğunu ve evini ihmal etmeden kazaanacağın okulda başarılar dilerim (: | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sorular konusunda şikayet mahkemeye taşınırsa bizim gibi tercih etmek konusunda çok uzun sure bekleyebilirsiniz geç olsun da güç olmasın | 
| 
 yüzyüze derslere katılım zorunluluğu yok zaten..isteyen ,müsait oan gidiyor...ulaşım uygunsa bahsettiğiniz ilitamları yazın..puanınız tutarsa kazanırsınız inşallah...sakarya ilitamda dönemlik ödev hazırlama var ..her dersten.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkten bakabilirsiniz..kolay gelsin | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü evet düşünüyorum ama ...bilgi sahibi değilim.arkadaşlar bir türlü cevap yazmıyor.... | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Buyurun birde bu linkten bakın detaylara..özellikle 1. Ve 2. Sayfada aradığınız bilgiler..selametle | 
| 
 Ama ne kadar zor bir eğitim o kadar kaliteli mezuniyet diye düşünüyorum. Bende tercih yapsam İzmir'i de yazardım.. | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.