|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazananlai cani gonulden tebrik ederim. Kazanamayanlar da uzulmesinler Her serde vardir bir hayir. Ben Ank tek tercih yapmistim olmadi. Ank kacta kaldi ki acaba | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 266 puanla ek yerlestirmeyle Ank gelir mi? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ek yerleştirmede puanlar fırlıyor biraz sor gibi abdemir neden sen başka yerleri tercih etmedin puanın Istanbul Ankara hariç hepsine yetiyormuş | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ank disini esim istemiyor malesef, gidip gelmek zor olur diye | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar bnde 260 puanla 3. Tercihim olan 9 eylülü kazandım ☺️  Kayıt için ne gerekli okulu aradım bi yürlü bilgi alamıyorum İstanbuldayım pazartesi kayıt için gitmek istiyorum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu link size yardımcı olacaktır.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sa.erzurum ilitam kayıt işini,vekaletle yapabilirmiyiz? | 
| 
 | 
| 
 Telefon:+90(232) 412 12 12 Faks:+90 (232) 464 81 35 Yukarıdaki telefonu arayın ya da faks ile irtibata geçin. Geçen sene 8 / 12 Eylül kayıtlar alınmış. Fakat bu sene tercih sonuçları geç açıklandı. Önümüzdeki hafta içinde araştırmanızı yapın... | 
| 
 Telefon: Çağrı Merkezi: 444 9 282, Öğrenci İşleri: 0442 231 56 02 Fax: 0 442 236 04 45 Gerekli olan bilgiyi telefon numaralarından öğrenebilirsiniz.. Başarılar.. | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.