|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dokuz eylül ilitam ilk tercihim oldu Elhamdülillah | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Dokuz eylüllü arkadşlar biz kaç sene oluyacagız bnm sınıfım intibak yazıyor ögrenci sayfamda?? Büyük şoka girdim 2 sene sanıyordum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 İNTİBAK SINIFI NEDİR? Ön lisansta almadığınız ya da ilgili fakülte tarafından kabul edilmeyen derslerin alındığı sınıftır | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bende bugün okula gidip İstanbul ilitam kaydımı yaptırdım çok şükür.. İnşaAllah hayırlı olur hakkımızda..  ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Yalnız kirap vermiyorlar keşke tanıdogımız 4. Sınıf ögrencisi olsaydı temin etseydik | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a hayirli aksamlaer ben ilahiyat onlisns kayidm var 4 doneme baslicm ama 1.2 sinf derslerim var acaba acikogretimde bi sure soz konusu mu litfen yardimci olursaniz sevinirm internete aradm baya ama biseybulamadm buldgumdan da bisey anlamadm Arkadaşlar bi arkadaşimizın böyle bir sorusu var..bu konu hakkinda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi..şimdiden teşekkürker | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mihrinaz emin Değilim ama toplam 4 yıl da bitirilmesi gerekli diye duydum ama sen yinede 444 10 26 yı arayıp bilgi alabilirsin | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.