|  | 
| 
 maşallah çok güzel yapıyormuşsun yani neti çok güzel çıkarıyormuşsun ben dgsden çıkardığım netten daha fazlasını dgs sınavından çıkardım kpss için de öyle oldu allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı neyse allah onu size nasip etsin | 
| 
 Ben denemelerde yaptigimi sinavda yapamamaktan korkuyorum | 
| 
 Alıntı: 
 Denemelerde bu neti yapabilen sınavda başarılı olur, başaracağınıza inanıyorum, siz de inanın..evet000 | 
| 
 Inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 Bu seneki lisans kpss'den kaç aldınız acaba ? | 
| 
 Alıntı: 
 Benim en fazla çözdüğüm deneme toplamda 25-30 arasıdır. Hatta az evvelki yaptığım denemede Söz: 51,25 Net /// Say: 31,25 Net çıktı. Umarım İstanbul İlitam gelir... Hepimize Allah hayırlısını versin. (Amin) | 
| 
 Alıntı: 
 yani alanı yapan fark atıyor %50 etkili hayırlısı olsun sağlık olsun da herşey olur | 
| 
 Alıntı: 
 ben bazen daha çok doğru çıkarıyorum bildiğim kavradığım yerlerden soru geliyor bazen bakıyorum bunun cevabı neydi diyorum umut hala devam ediyor ki hala soru çözüyorum sizden bir gün once bizim sınavımız var allah kolaylık versin | 
| 
 DUYURU21 Ağustos 2016 tarihinde, saat 09.30’da uygulanacak olan Dikey Geçiş Sınavına (2016-DGS)  başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri  tamamlanmış olup adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]internet adresinden edineceklerdir. (11 Ağustos 2016) 2016-DGS Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi Adaylara saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI  | 
| 
 ben çok çalışamadım ama ümitliyim. Son bir hafta. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah... | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.